Παράγωγος του CNN πλήρωσε μητέρα για να βιάσει τα ανήλικα παιδιά της!

Σάλος στις ΗΠΑ!

Must Read

Πρώην παραγωγός του CNN καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλικά εγκλήματα που αφορούσαν ένα ανήλικο κορίτσι.

Ο Τζον Γκρίφιν παραδέχτηκε την ενοχή του ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου τον περασμένο Δεκέμβριο αποδεχόμενος ότι παρέσυρε ένα 9χρονο κορίτσι σε παράνομες σεξουαλικές πράξεις στο σπίτι του στο Βερμόντ. Τελικά καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξη σε ομοσπονδιακή φυλακή και επιπλέον 15 χρόνια υπό επιτήρηση.

Ο πρώην παραγωγός του CNN προσέγγισε μια γυναίκα σε έναν ιστότοπο το καλοκαίρι του 2020 και την έπεισε να φέρει τη μικρή της κόρη στο σπίτι του στο Λάντλοου του Βερμόντ. Ο Γκρίφιν πλήρωσε στη γυναίκα 3.000 δολάρια για να πετάξει μαζί με το κοριτσάκι της από τη Νεβάδα στη Βοστώνη, όπου στη συνέχεια τις παρέλαβε και τις οδήγησε στο πολυτελές σπίτι αξίας 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο, ο Γκρίφιν εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η «πόρνη» είναι ένας όρος που μπορεί να αποδοθεί στον «πυρήνα οποιασδήποτε» γυναίκας και διακήρυξε «μια γυναίκα είναι γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία της», όπως προκύπτει από μηνύματα που προέρχονται από το κατηγορητήριο.

Ο Γκρίφιν έστειλε γραπτά μηνύματα στη μητέρα με δύο κόρες, ηλικίας 9 και 13 ετών, λέγοντας: «Ένα από τα μεγάλα ψέματα αυτής της κοινωνίας είναι ότι οι γυναίκες είναι ευαίσθητοι αθώοι άγγελοι και είναι στην πραγματικότητα, φυσικά, οι πιο βρώμικες τσούλες, σε ΚΑΘΕ μέτρηση. .»

Ο παραγωγός που συνδέεται με το CNN φέρεται επίσης να έστειλε μήνυμα στη μητέρα, λέγοντας «Όταν αντιμετωπίζεται σωστά, μια γυναίκα είναι γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία της» και ώθησε τη μητέρα να διασφαλίσει ότι η 13χρονη κόρη της «εκπαιδεύτηκε σωστά». ”

Το κατηγορητήριο επεσήμαινε ότι ο Γκρίφιν είχε «εκπαιδεύσει σεξουαλικά κορίτσια μόλις 7 ετών» και πρότεινε σε μια μητέρα ότι η 14χρονη κόρη της «θα ήταν καλή υποψήφια για τέτοια εκπαίδευση». Πρότεινε ότι η εκπαίδευση θα ξεκινούσε με μια συνομιλία μέσω βίντεο όπου «σχεδίαζε να δώσει οδηγίες στη 14χρονη και τη μητέρα της να βγάλουν τα ρούχα τους και να αγγίξουν η μία την άλλη» και τελικά είπε ότι οι προσωπικές συνεδρίες θα περιελάμβαναν «χτυπήματα» και “διαστροφές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This