Ο Τζέιμς Ντιν «επιστρέφει» στη μεγάλη οθόνη μέσω ειδικών εφέ

Must Read

Ο Τζέιμς Ντιν πέθανε πριν από 60 χρόνια, αλλά πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, στην επερχόμενη δραματική ταινία δράσης «Finding Jack», που διαδραματίζεται στην εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ, θα εμφανιστεί ο Τζέιμς Ντιν σε δευτερεύοντα ρόλο, με τη βοήθεια των σύγχρονων εφέ υπολογιστή.

Η είδηση έγινε δεκτή μάλλον με αρνητική διάθεση από σημερινούς σταρ με τον κινηματογραφικό «Captain America» Κρις Εβανς να γράφει στο twitter: «Αυτό είναι απαίσιο!»

Η καναδική εταιρία οπτικών εφέ VFX Imagine Engine και η νοτιοαφρικανική εταιρία που δραστηριοποιείται στον ίδιο τομέα VFX MOI Worldwide δεσμεύονται, ωστόσο, να επαναδημιουργήσουν μια ρεαλιστική έκδοση του Τζέιμς Ντιν.

Η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού έχει δώσει στους σκηνοθέτες Αντον Ερνστ και Τάτι Γκόλιχ τα δικαιώματα να χρησιμοποιήσουν την εικόνα του για την ταινία.

Η εικόνα, παραγόμενη από υπολογιστή (Computer-generated Imagery – CGI), θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του Ρόγκαν στην ταινία, με θέμα την εγκατάλειψη περισσότερων από 10.000 στρατιωτικών σκύλων στο Βιετνάμ στο τέλος του πολέμου.

«Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που η οικογένειά του μας στηρίζει και θα λάβουμε κάθε προφύλαξη για να εξασφαλίσουμε ότι η κληρονομιά του ως ένα από τα πιο επικά αστέρια του κινηματογράφου μέχρι σήμερα θα διατηρηθεί σταθερά άθικτη» πρόσθεσε ο Ερνστ.

«Η οικογένεια τη θεωρεί την τέταρτη ταινία του, ένα κινηματογραφικό έργο που ποτέ δεν πρόλαβε να κάνει. Δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε τους θαυμαστές του απογοητευμένους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This