Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Ο Τζέιμς Ντιν «επιστρέφει» στη μεγάλη οθόνη μέσω ειδικών εφέ

Ο Τζέιμς Ντιν πέθανε πριν από 60 χρόνια, αλλά πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, στην επερχόμενη δραματική ταινία δράσης «Finding Jack», που διαδραματίζεται στην εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ, θα εμφανιστεί ο Τζέιμς Ντιν σε δευτερεύοντα ρόλο, με τη βοήθεια των σύγχρονων εφέ υπολογιστή.

Η είδηση έγινε δεκτή μάλλον με αρνητική διάθεση από σημερινούς σταρ με τον κινηματογραφικό «Captain America» Κρις Εβανς να γράφει στο twitter: «Αυτό είναι απαίσιο!»

Η καναδική εταιρία οπτικών εφέ VFX Imagine Engine και η νοτιοαφρικανική εταιρία που δραστηριοποιείται στον ίδιο τομέα VFX MOI Worldwide δεσμεύονται, ωστόσο, να επαναδημιουργήσουν μια ρεαλιστική έκδοση του Τζέιμς Ντιν.

Η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού έχει δώσει στους σκηνοθέτες Αντον Ερνστ και Τάτι Γκόλιχ τα δικαιώματα να χρησιμοποιήσουν την εικόνα του για την ταινία.

Η εικόνα, παραγόμενη από υπολογιστή (Computer-generated Imagery – CGI), θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του Ρόγκαν στην ταινία, με θέμα την εγκατάλειψη περισσότερων από 10.000 στρατιωτικών σκύλων στο Βιετνάμ στο τέλος του πολέμου.

«Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που η οικογένειά του μας στηρίζει και θα λάβουμε κάθε προφύλαξη για να εξασφαλίσουμε ότι η κληρονομιά του ως ένα από τα πιο επικά αστέρια του κινηματογράφου μέχρι σήμερα θα διατηρηθεί σταθερά άθικτη» πρόσθεσε ο Ερνστ.

«Η οικογένεια τη θεωρεί την τέταρτη ταινία του, ένα κινηματογραφικό έργο που ποτέ δεν πρόλαβε να κάνει. Δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε τους θαυμαστές του απογοητευμένους».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ