Έγιναν ομοφυλόφιλες στη Μύκονο και… παντρεύτηκαν

Must Read

Η σχέση αγάπης ενός ζευγαριού, που βρέθηκε κοντά ύστερα από αναπάντεχη γνωριμία και έφτασε στο σημείο να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη και συνάμα ευτυχισμένη οικογένεια, θα μπορούσε να είναι ένα συνηθισμένο love story με ευτυχή κατάληξη. Η ιδιαιτερότητά της είναι ότι πρωταγωνίστριες είναι δύο γυναίκες διαφορετικής εθνικότητας, οι οποίες γνωρίστηκαν στο «νησί της αποπλάνησης», όπως αποκαλούν τη Μύκονο, και ανακάλυψαν ξαφνικά ότι είναι gay.

Η όμορφη Ναντίν από την Ελβετία, που εργάζεται ως δασκάλα στην πατρίδα της, μιλάει αποκλειστικά στην «Espresso» και εξηγεί πώς αποφάσισε στα 35 της χρόνια ότι της αρέσουν οι γυναίκες και έφτασε στο σημείο να αλλάξει ριζικά τη ζωή της.  Κόντρα σε κάθε στερεότυπο, δεν δίστασε να παντρευτεί την Ιταλίδα που γνώρισε σε μπαρ στο νησί των ανέμων. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Σήμερα μεγαλώνουν μαζί το παιδί που απέκτησαν με εξωσωματική από τράπεζα σπέρματος και έχουν στόχο να επιστρέψουν όλοι στην αγαπημένη τους Μύκονο, ως οικογένεια πλέον.

«Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ, όπου είχα πάει με την παρέα μου και αυτή με τη δική της. Ενώ ήμασταν και οι δύο straight, αμέσως νιώσαμε μια περίεργη έλξη. Βγήκαμε ένα βράδυ για ποτό στη Μικρή Βενετία. Ο ήχος της θάλασσας μαζί με το καλοκαιρινό αεράκι του Αιγαίου ήταν αρκετά για να ανάψουν τη σπίθα για έναν δυνατό έρωτα και τις πιο ξέφρενες και παθιασμένες διακοπές που έχω κάνει στη ζωή μου. Ούτε εγώ ούτε εκείνη ήμασταν λεσβίες στο παρελθόν. Εκείνη ήταν χωρισμένη με δύο μεγάλα παιδιά και εγώ είχα πάντα μόνο άντρες έως τα 35 μου, που τη γνώρισα!» αποκαλύπτει η Ναντίν.

Αυτή ήταν η αρχή μιας ζεστής σχέσης γεμάτης αγάπη, που έφερε «τούμπα» τη ζωή της Ναντίν. Η Ελβετίδα περιγράφει τον ρομαντικό τρόπο με τον οποίο ζήτησε η ίδια σε γάμο τη σύζυγό της, στη ράχη ενός παχύδερμου! «Ερωτευτήκαμε σιγά σιγά και αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί στην Ελβετία, οπότε είπαμε να παντρευτούμε. Της έκανα την πρόταση γάμου σε ένα ταξίδι σε εξωτικό μέρος πάνω σε ελέφαντα, όπου ήμασταν μαζί! Πολύ ρομαντικά, όπως στα έργα, με δαχτυλίδι και πρόταση!».

Η όμορφη δασκάλα εξηγεί τι είναι αυτό που βρήκε σε μια γυναικεία αγκαλιά και δεν είχε βρει όλα αυτά τα χρόνια σε κάποιον άνδρα. «Είναι η ηρεμία, η κατανόηση, η αρμονία που δεν έτυχε να βρω σε έναν άνδρα. Τα βρήκα στη γυναίκα μου. Από τη στιγμή που τη γνώρισα δεν μου λείπει καθόλου το αντρικό στοιχείο…» λέει η Ναντίν και εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τους γονείς τους: «Δυστυχώς, οι γονείς της γυναίκας μου, που είναι Ιταλοί και αυστηρά καθολικοί, δεν έχουν επαφές μαζί μας, γιατί δεν μας αποδέχονται. Αντίθετα, η κοινωνία που ζούμε στη μικρή Βασιλεία μάς έχει αποδεχτεί».

Η Ελβετίδα και η Ιταλίδα σύζυγός της έχουν πλέον ένα αγοράκι, που είναι σήμερα εννέα μηνών και το λένε Λουσιέν, το οποίο σημαίνει «φωτισμένος». Για την απόφαση να μείνει έγκυος η Ναντίν και να κάνει παιδί, η Ιταλίδα ήταν διστακτική.
«Ηθελα ένα παιδί από καιρό και το αποφασίσαμε μαζί να μείνω έγκυος. Εκείνη δεν ήθελε στην αρχή, επειδή έχει ήδη δύο μεγάλα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με άνδρα. Στην Ελβετία δεν επιτρέπεται η εξωσωματική στα gay ζευγάρια και έκανα εξωσωματική στη Γερμανία. Το σπέρμα το επέλεξα από έναν κατάλογο, όπου διαβάζεις το βιογραφικό του άνδρα και βλέπεις φωτογραφίες πώς ήταν παιδί. Επέλεξα έναν από τη Δανία, που έχει τα ίδια χρώματα με μένα» εξηγεί η ομοφυλόφιλη γυναίκα.

Στη συνέχεια περιγράφει τη συνύπαρξη του παιδιού με δύο μαμάδες, αλλά χωρίς μπαμπά: «Παρόλο που είμαι η μητέρα του παιδιού, δουλεύω εγώ full time και η γυναίκα μου προσέχει τον μικρό μας τις ώρες που εργάζομαι. Έχουμε αποφασίσει να μας φωνάζει “μαμά” και “mommy”. Η καθεμία τού μαθαίνει αλλά πράγματα…».

Η 35χρονη Ελβετίδα εξομολογείται με ειλικρίνεια ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το bullying που ίσως δεχτεί το παιδί τους μεγαλώνοντας: «Από τη στιγμή που μεγαλώσει ο γιος μας και αρχίσει να καταλαβαίνει, θα του πούμε όλη την αλήθεια. Πιστεύουμε ότι, επειδή θα το μεγαλώσουμε με αγάπη και στοργή, θα καταλάβει και θα κατανοήσει την ιδιαιτερότητά μας. Η αγάπη, σε οποιαδήποτε μορφή, είναι πάνω απ’ όλα. Θα του μιλάμε από μικρό και θα προσπαθούμε να το στηρίζουμε σε ό,τι και αν συναντήσει. Το bullying, δυστυχώς, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους μας».

Στο ερώτημα αν λείπει το ανδρικό στοιχείο από το μεγάλωμα του παιδιού τους και αν θα ήθελαν να κάνουν και άλλο παιδί μαζί, η 35χρονη απαντά: «Δεν θεωρούμε ότι χρειάζεται ένας άνδρας στη ζωή του γιου μας. Το παιδί έχει έναν παππού (τον πατέρα μου) και έναν θείο, αν θελήσει κάποιο αντρικό πρότυπο. Εγώ θα ήθελα και άλλο παιδί, αλλά η γυναίκα μου όχι, επειδή έχει δύο μεγάλα παιδιά, που ζούνε στην Αμερική».
Η Ναντίν αποδίδει την οικογενειακή της ευτυχία στον ερωτισμό και την απελευθέρωση που πρόσφερε η Μύκονος στην ίδια και τη σύζυγό της, ενώ αποκαλύπτει ότι θα την επισκεφτούν πάλι σύντομα: «Θα έρθουμε αυτό το καλοκαίρι ξανά, μαζί με το παιδί μας» καταλήγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This