Κρατά σε αγωνία τους κληρονόμους και μετά θάνατον ο Καβαλιέρε!

Άλλαξε τη διαθήκη λίγο πριν πεθάνει υπέρ των δύο μεγαλύτερων γιων του 

Must Read

Και ενώ όλοι περίμεναν εναγωνίως το άνοιγμα της διαθήκης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που απεβίωσε πριν από δύο εβδομάδες, για να δουν πώς θα μοιραστεί η αμύθητη περιουσία του, φαίνεται τελικά πως η διαδικασία κρύβει εκπλήξεις.

Η διαθήκη του Μπερλουσκόνι ήταν, αρχικά, προγραμματισμένο να ανοιχτεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, αλλά για τεχνικούς λόγους, όπως έγινε γνωστό, η διαδικασία αναβλήθηκε και η οικογένεια βρέθηκε να περιμένει τη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Fininvest, στο Μιλάνο, πριν από το άνοιγμα της διαθήκης. Πρόκειται για την εταιρία επενδύσεων που ελέγχει το σύνολο των μετοχών του ομίλου Μπερλουσκόνι. Σύμφωνα με δηλώσεις του εντεταλμένου συμβολαιογράφου Αρίγκο Ροβέντα στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa», απομένει να ολοκληρωθούν ακόμη κάποιες πράξεις απογραφής της τεράστιας περιουσίας του Μπερλουσκόνι και να συγκεντρωθούν αποδεικτικά έγγραφα προτού συνεχιστεί η διαδικασία.

Όμως, μια φήμη που πλανάται τις τελευταίες ημέρες πάνω από τη δυναστεία των Μπερλουσκόνι έχει προκαλέσει σούσουρο και ανησυχία. Σύμφωνα με αυτήν, ο πρώην
πρωθυπουργός της Ιταλίας άλλαξε τη διαθήκη του λίγο πριν από την προτελευταία εισαγωγή του στο νοσοκομείο, κι έτσι τώρα παραμένει εντελώς ασαφές κατά πόσον η περιουσία του θα μοιραστεί σε απολύτως ίσα μερίδια στα πέντε παιδιά και στη σύζυγό του Μάρτα Φασίνα ή αν θα ευνοηθούν με κάποιον τρόπο τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, που εδώ και 20 χρόνια στέκονταν στο πλευρό του πατέρα τους.

Διαβάστε ακόμα:

Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία του Μπερλουσκόνι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This