Σάλος με τον χορό του Μακρόν την ώρα που η Γαλλία φλέγεται!

Οι εικόνες με τον Γάλλο πρόεδρο να διασκεδάζει σε συναυλία του Έλτον Τζον προκάλεσαν νέο κύμα οργής

Must Read

Οργισμένα σχόλια στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει το βίντεο με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν να διασκεδάζει σε συναυλία του Έλτον Τζον στο Παρίσι, την ώρα που η Γαλλία βρισκόταν στις «φλόγες» μετά από τον θάνατο ενός 17χρονου που έπεσε νεκρός όταν δέχτηκε πυροβολισμούς από αστυνομικό.

Η συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Accor Arena, τη δεύτερη μέρα των επεισοδίων και στο βίντεο που έχει διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γάλλος πρόεδρος εμφανίζεται να χορεύει με τις επιτυχίες του Βρετανού σταρ.

@endirectfr Alors que plusieurs villes en France étaient en feu, le Président Emmanuel Macron s’amusait hier au concert d’Elton John à Paris. Qu’en pensez-vous ? 🔴 #fypシ #foryou #pourtoi #foryoupage #emmanuelmacron #nahel #nanterre ♬ son original – ENDIRECT

Μάλιστα, σε ανάρτησή του την Πέμπτη, ο σύντροφος του Έλτον Τζον, δημοσίευσε στιγμιότυπο με τον Γάλλο πρόεδρο και τη συζυγό του από τη συναυλία.

https://www.instagram.com/p/CuEcQF9sqxi/

Η κίνηση αυτή του Μακρόν να επιλέξει την διασκέδαση, την ώρα που στη χώρα είχαν ξεσπάσει πρωτοφανή επεισόδια, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται στους δρόμους, προκάλεσε νέο κύμα οργής.

Σε σχόλιό της η Αμαντίν Ποεζί έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Η Γαλλία καίγεται και η πρόεδρος της πάει σε συναυλία του Έλτον Τζον. Ο Μακρόν έχει πιάσει πάτο».

Την ίδια στιγμή, στο Παρίσι, αστυνομικά τμήματα καίγονται, τα σχολεία καταστρέφονται, λεηλασίες σε κάθε στροφή, πάνω από 70 μεγάλες φωτιές αυτή τη στιγμή, χωρίς να υπολογίζονται τα αυτοκίνητα, οι κάδοι σκουπιδιών και οτιδήποτε άλλο.

Εκτός από το Παρίσι, σε δεκάδες άλλες μεγάλες πόλεις δυνάμεις της αστυνομίας μάχονται με τους διαδηλωτές, εμπλέκονται και οι ειδικές μονάδες.




Σκληρά μέτρα εξετάζει η γαλλική κυβέρνηση

Ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος επιστρέφει εσπευσμένα στο Παρίσι πριν από το τέλος της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες και θα προεδρεύσει στις 13.00 τοπική ώρα έκτακτης συνεδρίασης για την αντιμετώπιση της κρίσης, περιμένει τις προτάσεις της πρωθυπουργού και του υπουργού Εσωτερικών για την περαιτέρω προσαρμογή των μέτρων επιβολής της τάξης «χωρίς ταμπού», δήλωσε πηγή της Γαλλικής Προεδρίας.

«Ολες οι υποθέσεις», ανάμεσά τους και η κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης, εξετάζονται από την γαλλική κυβέρνηση για «την αποκατάσταση της δημοκρατικής τάξης», δήλωσε η πρωθυπουργός Ελιζαμπέτ Μπορν. «Θα εξετάσουμε όλες τις υποθέσεις μαζί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 13.00 κατά την σύσκεψη που θα οργανώσει. Κατά συνέπεια, δεν θα απαντήσω τώρα. Αλλά εξετάζουμε όλες τις υποθέσεις με προτεραιότητα την αποκατάσταση της δημοκρατικής τάξης σε ολόκληρη την επικράτεια», δήλωσε όταν ερωτήθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το ενδεχόμενο επιβολής κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This