Ο έμπορος ψυχών στην Ελλάδα και η εξαφανισμένη Μαντλιν!

Η μαρτυρία που «καίει» τον βασικό ύποπτο

Must Read

Από τον πρώην λαθρέμπορο ανθρώπινων ψυχών που έκανε φυλακή στην Ελλάδα μπορεί να την πατήσει ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν το 2007 στην Πορτογαλία. Ο Χέλγκιν Μπάσινγκ έσπασε τη σιωπή του και υποστηρίζει πως ο Μπρίκνερ τού ομολόγησε ότι απήγαγε τη Μαντλίν, λέγοντας ότι «δεν ούρλιαξε καθόλου».

Από την Κορσική όπου ζει ο Γερμανός Μπάσινγκ δήλωσε στην «Bild» ότι ο Μπρίκνερ ήταν γνωστός του από την Πορτογαλία, αλλά είχαν χαθεί. Τον συνάντησε ξανά το 2008 σε μπαρ της Όρχιβα στην Ισπανία. Πίνοντας μπίρες ο Μπρίκνερ τον ρώτησε αν πήγαινε ακόμη στην Πορτογαλία για να κάνει μικροκλοπές.

Η Μαντλίν Μακ Καν

Οταν απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει «δουλειές» εκεί καθώς ο τόπος έχει γεμίσει αστυνομικούς μετά την εξαφάνιση «εκείνου του κοριτσιού», άνοιξαν συζήτηση για τη Μαντλίν. «Δεν καταλαβαίνω πώς η μικρή εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ούτε ένα ίχνος» είπε και ο ψιλομεθυσμένος Μπρίκνερ απάντησε «δεν ούρλιαξε καθόλου». «Αμέσως κατάλαβα τι εννοούσε» δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα ο Μπάσινγκ.

Πρόσθεσε ότι αμέσως μετά κατονόμασε ως ύποπτο τον Μπρίκνερ στη βρετανική Σκότλαντ Γιαρντ, αλλά τον αγνόησαν. Προσπάθησε ξανά το 2017, όταν, όπως είπε, αποφυλακίστηκε στην Ελλάδα έχοντας εκτίσει ποινή για λαθρεμπόριο ανθρώπων. Δύο Βρετανοί αξιωματικοί ταξίδεψαν στην Αθήνα και τον συνόδευσαν στο Λονδίνο, όπου τον ανέκριναν. Εναν χρόνο αργότερα επικοινώνησε μαζί του η γερμανική αστυνομία για να καταθέσει ως μάρτυρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This