Ο Χάντερ Μπάιντεν κάπνιζε κρακ και έτρεχε με 280 χλμ/ώρα

Must Read

Νέα στοιχεία με τον γιο του Αμερικανού Προέδρου που προκαλούν σάλο και αποτελούν αιτία σύλληψης από τις Αρχές, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως προκύπτει από το υλικό που διέρρευσε από τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, ο ίδιος φαίνεται να καπνίζει κρακ ενώ οδηγεί σε γειτονιά στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, στις 12 Ιουνίου 2018. Δύο μήνες μετά, ο ίδιος κατέγραφε σε βίντεο τον εαυτό του να τρέχει με 280 χλμ/ώρα, οδηγώντας μια Porsche.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Daily Mail , στον υπολογιστή βρέθηκαν πολλά μηνύματα του γιου του Μπάιντεν προς γυναίκες, με αφορμή ένα πάρτι με τζακούζι στο Λας Βέγκας.

Κι ενώ από θαύμα τα περιστατικά με την επικίνδυνη οδήγηση του Χάντερ Μπάιντεν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και υπό την επήρεια ναρκωτικών, από θαύμα δεν κατέληξαν σε τραγωδία, ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ εξακολουθεί να την «βγάζει» καθαρή.

Την ίδια στιγμή ο ίδιος βρέθηκε αντιμέτωπος  με πολιτική αγωγή από τον ιδιοκτήτη καταστήματος επισκευής υπολογιστών στο Ντέλαγουερ, John Paul Mac Isaac, ο οποίος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση πέρυσι, ισχυριζόμενος ότι ο Μπάιντεν επέμεινε ψευδώς ότι ο φορητός υπολογιστής δεν ήταν δικός του, αλλά ότι είχε κλαπεί ή χακαριστεί.

Συμφώνησε να δηλώσει ενοχή για τρία ομοσπονδιακά εγκλήματα, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα…

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάιντεν να δηλώσει ένοχος απέναντι σε σοβαρές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα για τρία ομοσπονδιακά εγκλήματα, προκειμένου, προφανώς, να γλιτώσει τις ακόμα σοβαρότερες που προκύπτουν από τα συγκριτικά στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Μέχρι σήμερα, τα συστημικά ΜΜΕ της Αμερικής χαρακτήριζαν θεωρίες συνωμοσίας τις αποκαλύψεις για τον γιο του Αμερικανού προέδρου. Είχαν φτάσει, μάλιστα, στο σημείο να ομιλούν για… ρωσική προπαγάνδα, ενώ τα στοιχεία που τεκμηριώνουν πλήθος κακουργημάτων με ένοχο όχι μόνο το γιο, αλλά και τον πατέρα, ήταν συντριπτικά.

Έτσι λοιπόν, φαίνεται ότι ο Χάντερ Μπάιντεν αποφάσισε να δηλώσει ένοχος σε συγκεκριμένες κατηγορίες, προφανώς για να γλιτώσει τις σοβαρότερες. Οι κατηγορίες αφορούν φοροδιαφυγή και παράνομη κατοχή όπλου, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This