Ο γιος του Σόρος αποθεώνει την Αλβανία και τον Ράμα!

«Αδελφός» και «από τους μεγάλους ηγέτες του κόσμου» ο Αλβανός κατά τον Άλεξ Σόρος

Must Read

Δεν είναι να απορεί κανείς που ο Έντι Ράμα παραμένει ακλόνητος δερβέναγας στην Αλβανία, παρά τις αυταρχικές και φασιστικές μεθόδους διακυβέρνησης. Οι διασυνδέσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού μιλούν από μόνες τους και λύνουν όλες τις απορίες.

Ο 37χρονος Άλεξ Σόρος, τέταρτο παιδί του 92χρονου μεγιστάνα Τζορτζ Σόρος, προ εβδομάδων ανέλαβε τα ηνία του Ιδρύματος Open Society (σ.σ. η αυτοκρατορία των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων) και ανακοίνωσε άμεσα μείωση 40% στο προσωπικό παγκοσμίως.

Ο νέος ισχυρός ανήρ της αυτοκρατορίας του Σόρος, φαίνεται να συνεχίζει τη στρατηγική του πατέρα του, τη διείσδυση δηλαδή σε χώρες υπό το κάλυμμα του ανθρωπισμού με στόχο τη πολιτική παρέμβαση μέσω χρηματοδοτήσεων.

Ο Άλεξ Σόρος σε ότι αφορά τα Βαλκάνια, δραστηριοποιείται ενεργά σε Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κόσοβο, Σκόπια και Σερβία, με «ορμητήριό» του ποια χώρα λέτε;

Φυσικά την Αλβανία του Έντι Ράμα, με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις! Χθες μάλιστα, ο υιός Σόρος βρέθηκε στα Τίρανα με αφορμή την πρώτη επίσκεψη εκεί του Μπιλ Κλίντον και δεν παρέλειψε μέσω social media να αποθεώσει τον Αλβανό Πρωθυπουργό και τη χώρα του!

«Με 2 από τους μεγάλους ηγέτες του κόσμου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άλεξ Σόρος για Ράμα και Κλίντον και χαρακτήρισε την Αλβανία «σπουδαίο σύμμαχο» και μια από τις «πλέον φιλοαμερικανικές χώρες» στον κόσμο, «σε μεγάλο βαθμό χάρη στην ηγεσία του Έντι Ράμα», τον οποίο αποκάλεσε «αδελφό» του (είχε και τα γενέθλιά του ο Αλβανός).

*φωτογραφίες: https://twitter.com/AlexanderSoros

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This