Κύπρος: Με… τραγούδι και Καζαντζάκη καλωσόρισε ο Χατζηγιάννης τη νέα υφυπουργό Πολιτισμού

Must Read

«Τραγουδιστά» αποχαιρέτησε τους συνεργάτες τους στο Υφυπουργείο Πολιτισμού και τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, κατά τη σημερινή τελετή παράδοσης – παραλαβής του πόστου του στη Βασιλική Κασσιανίδου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του sigmalive.com, απερχόμενος, ο δημοφιλής τραγουδιστής και παραιτηθείς υφυπουργός Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, απευθύνθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, χρησιμοποιώντας στίχους της μεγάλης του επιτυχίας «Άγγιγμα Ψυχής», καθώς είπε «υπόσχομαι στην Κύπρο ότι πάντα θα μιλώ με προσευχές για σένα μάγισσά μου, όσο κεντάς τις ενοχές, κέντημα στην καρδιά μου».

Απευθυνόμενος κατόπιν στη διάδοχό του, την καλωσόρισε στο πόστο, δανειζόμενος ένα απόφθεγμα του Νίκου Καζαντζάκη. «Έχετε τα πινέλα, έχετε τα χρώματα ζωγραφίστε έναν κόσμο όμορφο και μπείτε μέσα… Ας βαπτιστούμε όλοι σε μια νέα κολυμβήθρα του Σιλωάμ», είπε συγκεκριμένα.

(πηγή φωτο: sigmalive.com)

Από την πλευρά της, η Βασιλική Κασσιανίδου ευχαρίστησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για όλη τη δουλειά που έχει κάνει αυτούς τους μήνες, προσθέτοντας ότι «έδωσε όλη του την ψυχή» και ότι εργάστηκε σκληρά για το Υφυπουργείο Πολιτισμού, έχοντας δρομολογήσει πολλά πράγματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This