Δεν παρατείνεται η συμφωνία για τα σιτηρά: Παγκόσμιο σοκ

Must Read

Το Κρεμλίνο δια στόματος Πεσκόφ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η συμφωνία για τα σιτηρά της Μαύρης Θάλασσας έχει λήξει από σήμερα και ότι δεν πρόκειται να παραταθεί.

Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να προκαλέσει ακόμα και παγκόσμιο σοκ με απορρύθμιση των αγορών και νέες πληθωριστικές πιέσεις.

Ο Πεσκόφ αναφέρθηκε επίσης στο χτύπημα στην γέφυρα της Κριμαίας, το οποίο χαρακτήρισε «τρομοκρατική ενέργεια»:

«Το καθεστώς του Κιέβου σκότωσε μια νεαρή οικογένεια σήμερα, αυτό είναι το έργο τους, πρέπει να το συζητήσουμε.

Η τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας θα απαιτήσει από όλους συγκέντρωση και επιπλέον δουλειά, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει λόγος για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Ο Πούτιν έλαβε αναφορές για την κατάσταση με την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Khusnullin πετάει στην περιοχή».

Η εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, ανακοίνωσε ότι πλέον ο ρωσικός στόλος θα κλείσει τις διόδους της μαύρης θάλασσας και θα απαγορεύει την διέλευση κάθε φορτηγού πλοίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This