Ψυχοπαθής με διαβρωτικό υγρό εισέβαλε σε νηπιαγωγείο και τραυμάτισε 51 παιδιά και τρεις παιδαγωγούς!

Must Read

Πενήντα ένα μικρά παιδιά και οι τρεις νηπιαγωγοί τους τραυματίστηκαν από έναν άνδραο οποίος εισέβαλε σε ένα από τα πολλά νηπιαγωγεία της νοτιοδυτικής Κίνας την ώρα του μαθήματος και τους ψέκασε με διαβρωτικό υγρό! Μετά από το περιστατικό όλοι εισήχθησαν στο νοσοκομείο, δύο εκ των οποίων με σοβαρά εγκαύματα και τέσσερις με λιγότερο σοβαρά.

Τα παιδιά και τους δασκάλους τους ψέκασε με υδροξείδιο του νατρίου ένας 23χρονος, ο οποίος εισήλθε στο νηπιαγωγείο, σκαρφαλώνοντας έναν τοίχο, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές της πόλης Καϊγιουάν, στην επαρχία Γιουνάν.

κινέζικο νηπιαγωγείο

Η επίθεση σημειώθηκε χθες Δευτέρα στις 3:35 μ.μ. (τοπική ώρα). Η αστυνομία συνέλαβε τον νεαρό Κονγκ σχεδόν μια ώρα μετά την επίθεση και πολύ νωρίς έκανε λόγο για ψυχική διαταραχή.

«Επειδή οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν παιδί, η έλλειψη της οικογενειακής θαλπωρής είχε ως αποτέλεσμα να εμφανίσει ψυχική διαταραχή», συμπέραναν οι αρχές, προσθέτοντας ότι είχε προβλήματα και στην προσωπική ζωή και την εργασία του.

«Όλα αυτά του προκάλεσαν μια απαισιόδοξη νοοτροπία και σκέψεις για εκδίκηση εις βάρος της κοινωνίας», σημείωσαν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι βίαιες επιθέσεις με στόχο μαθητές είναι συχνές στην Κίνα, όπου έχουν σημειωθεί μοιραία περιστατικά τα τελευταία χρόνια συνήθως με δράστες που χρησιμοποίησαν μαχαίρι.

Τον περασμένο Απρίλιο ένας 28χρονος σκότωσε εννέα μαθητές Δημοτικού την ώρα που σχόλαγαν, σε μια από τις φονικότερες επιθέσεις με μαχαίρι, τα τελευταία χρόνια, στην Κίνα. Ο δράστης, ο οποίος δήλωσε ότι είχε υποστεί μπούλινγκ ως μαθητής στην επαρχία της βόρειας Κίνας Σαανσί, εκτελέστηκε τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου.

Αργότερα το 2018, μια γυναίκα οπλισμένη με μαχαίρι τραυμάτισε 14 παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο της επαρχίας Σετσουάν. Η 39χρονη δράστης τραυμάτισε τους μαθητές, καθώς επέστρεφαν στις τάξεις τους μετά την πρωινή τους γυμναστική!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This