Απίστευτο: 18χρονη προσέλαβε εκτελεστή για να σκοτώσει τον τρίχρονο γιο της!

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπου νους την απίστευτη είδηση που έρχεται από το Μαϊάμι των ΗΠΑ και αφορά μια 18χρονη μητέρα η οποία θέλησε να προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει τον 3χρονο γιο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή μητέρα Jazmin Paez μπήκε σε μια ιστοσελίδα-παρωδία που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέψει τις δολοφονίες και να βοηθήσει το έργο της δικαιοσύνης για να υποβάλλει το αίτημά της. Μάλιστα, έδωσε ακόμα και μια φωτογραφία του γιου της, την διεύθυνση που μένει και το τηλέφωνό της.

Ο λόγος που ήθελε να διαπραχθεί το αποτρόπαιο έγκλημα ήταν «για να γίνει κάτι επιτέλους μια και καλή» (“To get something done once and for all”) ενώ έγραψε πως ήθελε ο γιος της να πάει κάπου «πολύ, πολύ,πολύ μακριά και πιθανά να σκοτωθεί άμεσα» (“be taken away, far, far, far away and possibly be killed but ASAP”).

Το άτομο που διαχειρίζεται τον ιστότοπο αμέσως μόλις έλαβε το απίστευτο αίτημα επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία επαλήθευσε την αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχονται στην ιστοσελίδα.

Άμεσα η Αστυνομία εντόπισε την 18χρονη και την συνέλαβε με τις κατηγορίες της προτροπής σε φόνο πρώτου βαθμού και της χρήσης συσκευής επικοινωνίας για παράνομη χρήση τρίτου βαθμού,σύμφωνα με το CNN.

Η Αστυνομία έστησε μια ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Αρχικά επικοινώνησε με την μητέρα της 18χρονης η οποία τους είπε πως η ίδια φρόντιζε το 3χρονο και η κοπέλα έμενε μαζί με τον πατέρα της σε άλλη περιοχή. Εκεί πήγαν και της πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This