Άλλος ένας «ευυπόληπτος» δημοσιογράφος συνελήφθη με υλικό παιδικής πορνογραφίας!

Must Read

Έπειτα από τα απανωτά σκάνδαλα με κορυφαίους παρουσιαστές και συντελεστές μεγάλων δικτύων όπως το BBC και το CNN, τώρα, ο πρώην παραγωγός του ABC News, James Gordon Meek, ομολόγησε την ενοχή του για μεταφορά και κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Ο Μικ μάλιστα κάποτε καυχήθηκε ότι βίασε ένα «μικρό κορίτσι».

Είναι ενδιαφέρον πώς τα μέσα ενημέρωσης είναι περισσότερο αναστατωμένα για την Πρωτοφανή επιτυχία της εκπληκτικής ταινίας Sound of Freedom που ασχολείται με τα κυκλώματα διακίνησης και βιασμό παιδιών, παρά από αυτό.

Ο Μικ αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης πολύ λιγότερη από το ανώτατο όριο των 20 ετών μετά τη σύναψη συμφωνίας για παραδοχή ενοχής.

Οι Διωκτικές αρχές μάλιστα βρήκαν ανησυχητικά μηνύματα στο τηλέφωνο του Meek όπου καυχιόταν ότι βίαζε ένα μικρό παιδί.

«Έχετε βιάσει ποτέ ένα μικρό κορίτσι; Είναι καταπληκτικό», είπε ο Meek σε ένα μήνυμα. Ένας άλλος περιέγραψε τη φαντασία του για «απαγωγή, ναρκωτικές ουσίες και βιασμό» ενός 12χρονου κοριτσιού.

Είναι τελικά εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι ανώμαλα κτήνη καταλαμβάνουν υψηλότατες θέσεις εξουσίας και έπειτα, προωθούν κι άλλα ανώμαλα κτήνη, δημιουργώντας μία εφιαλτική κατάσταση για ολόκληρη την κοινωνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This