Μασκ: Άλλαξε στο Twitter το… μπλε πουλί με ένα «Χ»!

Την ίδια ώρα, το αντίπαλον δέος του Threads κατάφερε να συγκεντρώσει 100.000.000 χρήστες μέσα σε μόλις πέντε ημέρες από την έναρξη λειτουργίας του

Must Read

Ο Ιλον Μασκ άλλαξε το λογότυπο του Twitter, αντικαθιστώντας το χαρακτηριστικό μπλε πουλί με ένα στιλιζαρισμένο «Χ», στο πλαίσιο του οράματός του να μετατρέψει τη 17χρονη υπηρεσία σε μια εφαρμογή για τα πάντα. Χρειάστηκαν μόνο 24 ώρες.

Αργά το περασμένο Σάββατο ο Μασκ κάλεσε τους 149.000.000 ακολούθους του να προτείνουν ένα λογότυπο Χ, στη συνέχεια επέλεξε ένα από τα σχέδια και το έκανε τη νέα ταυτότητα της εταιρίας την Κυριακή. Το «X» είναι πλέον το λογότυπο της αρχικής σελίδας της κοινωνικής πλατφόρμας και η φωτογραφία προφίλ του Μασκ.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε σε απαντήσεις προς τους ακολούθους του ότι σκοπεύει να το υιοθετήσει ως προσωρινό σχέδιο, το οποίο «πιθανότατα θα αλλάξει αργότερα, σίγουρα θα βελτιωθεί».
Το γραφικό προβλήθηκε αργότερα στα γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο και υιοθετήθηκε ως εικόνα φόντου από τη διευθύνουσα σύμβουλο Λίντα Γιακαρίνο.

Κατά τη διάρκεια του crowdsourcing του λογότυπου, ο Μασκ άλλαξε τα στοιχεία του προφίλ του ώστε να γράφει X.com, μια διεύθυνση διαδικτύου που τώρα ανακατευθύνει τις αντίστοιχες σελίδες χρηστών στο twitter.com. Η απότομη αλλαγή έρχεται καθώς το Twitter αντιμετωπίζει μια απότομη μείωση των διαφημιστικών εσόδων και έναν νέο αντίπαλο, το Threads της Meta Platforms Inc., υπηρεσία που συγκέντρωσε 100.000.000 χρήστες μέσα σε πέντε ημέρες από την έναρξη λειτουργίας της αυτόν τον μήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This