Πρώην εστεμμένη έστησε σχέδιο φόνου του συζύγου της

Ο πληρωμένος δολοφόνος και το toy boy συνεργός

Must Read

Με συνεργό τον toyboy εραστή της, σατανική εστεμμένη από τις ΗΠΑ προσέλαβε πληρωμένο δολοφόνο στις Μπαχάμες για να σκοτώσει τον σύζυγό της, ο οποίος έκανε το λάθος να καταθέσει αίτηση διαζυγίου όταν ανακάλυψε την απιστία της.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Τη δολοπλοκία του παράνομου ζευγαριού, σύμφωνα με την Bahamas Court News, ανακάλυψε κατά τύχη η τοπική αστυνομία, όταν ερεύνησε το κινητό τηλέφωνο του ντόπιου Φάρον Νιούμπολντ, ο οποίος είχε συλληφθεί για κλοπή σε μπαρ του νησιού Γκρέιτ Γουάνα Κέι.

Εντόπισαν μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο Νιούμπολντ με την 36χρονη πρώην βασίλισσα ομορφιάς σε τοπικό αμερικανικό διαγωνισμό ομορφιάς, Λίντσεϊ Σίβερ, για να κλείσουν τη συμφωνία να του δώσει χρήματα ώστε να δολοφονήσει τον σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της, Ρόμπερτ Σίβερ.

Τα τελευταία χρόνια η Λίντσεϊ από την Τζόρτζια των ΗΠΑ και ο σύζυγός της ζούσαν μόνιμα στις Μπαχάμες, όπου ο Ρόμπερτ εργάζεται ως εκτελεστικό στέλεχος ασφαλιστικής εταιρίας. Εκεί, όπως αναφέρει η «Sun», η Λίντσεϊ γνώρισε τον νεαρό Τέρανς Μπέθελ, με τον οποίο σύναψε ερωτική σχέση.

Οταν ο σύζυγος ανακάλυψε την εξωσυζυγική σχέση, έγινε έξω φρενών και ζήτησε διαζύγιο, με τη γυναίκα του να απαντάει με το σχέδιο δολοφονίας. Την Παρασκευή η Λίντσεϊ εμφανίστηκε με χειροπέδες σε δικαστήριο του Νασάου μαζί με τον Μπέθελ και τον Νιούμπολντ, για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This