Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν ανταλλάσουν «φιλικές επιστολές»

Must Read

Μια «πολύ φιλική επιστολή» δήλωσε ότι έστειλε στον Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το αδιέξοδο στις συνομιλίες των δύο για την αποπυρηνικοποίηση της Πιονγκιάνγκ εξακολουθεί να προκαλεί προστριβές στις σχέσεις των δύο χωρών.

Το βορειοκορεάτικο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων «KCNA» μετέδωσε ότι ο Κιμ έλαβε προσωπική επιστολή του Τραμπ, το περιεχόμενο της οποίας χαρακτήρισε «εξαίρετο» και δεσμεύθηκε να «μελετήσει σοβαρά» όσα «ενδιαφέροντα» του προτείνονται.

Την περασμένη εβδομάδα ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι έλαβε ένα «όμορφο» γράμμα από τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο χωρών έχουν ανασταλεί μετά το φιάσκο της δεύτερης συνόδου κορυφής των Τραμπ και Κιμ, στο Ανόι του Βιετνάμ, τον Φεβρουάριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Αρχείο Reuters

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This