Εστιατόριο στο Εδιμβούργο δίνει τη λύση στην πιο… αμήχανη στιγμή του πρώτου ραντεβού!

Must Read

Από μια παραδοσιακά δύσκολη θέση βγάζει ζευγάρια που βρίσκονται στο πρώτο τους ραντεβού ένα εστιατόριο στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, το οποίο αποφάσισε να εισαγάγει την πολιτική του… ξεχωριστού λογαριασμού!

Το «Blackwood’s Bar and Grill» ελπίζει ότι, κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρει να καταπολεμήσει την αμηχανία των ζευγαριών στις πρώτες εξόδους τους, κατά τις οποίες είθισται να έχουν αγωνία για τον καλύτερο τρόπο διαχείρισης αυτού του… εξαιρετικά ευαίσθητου ζητήματος.

Εξωτερική άποψη του εστιατορίου «Blackwood’s Bar and Grill»

Τόσο ευαίσθητου, μάλιστα, που έχουν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις όπου αυτό, πέρα από πρώτο αποδείχθηκε και το… τελευταίο ραντεβού για το ζευγάρι, καθώς, κάποιος εκ των δύο ένιωσε ιδιαίτερα προσβεβλημένος ή/και απογοητευμένος από την εξέλιξή της όλης ιστορίας.

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να μοιραστούν το ποσό του λογαριασμού, απλώς πρέπει να το πουν όταν κάνουν κράτηση στο εστιατόριο μέσω τηλεφώνου ή online.

Τώρα, το μόνο που μένει, πλέον, είναι να βρείτε… εθελοντή/εθελόντρια για να βγει μαζί σας (πρώτο) ραντεβού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This