Ο Μπελέρης στην αίθουσα του Αλβανικού δικαστηρίου

Must Read

Δυστυχώς, πριν από λίγο ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου που αποκαλύπτει ότι το καθεστώς Ράμα θέλει να εξοντώσει τον Μπελέρη και μαζί του τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου! Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, παραμένει στη φυλακή!

Ο Φρέντι Μπελέρης εισήλθε πριν από λίγο στο Ειδικό Δικαστήριο της Αλβανίας όπου και αναμένεται να εξεταστεί το αίτημα αποφυλάκισής του

Πρόκειται για την συζήτηση του νέου αιτήματος για την αποφυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, που κατέθεσαν οι δικηγόροι του Φρέντι Μπέλερ. Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο ίδιος ο εκλεγμένος δήμαρχος, όπου αναμένεται να εκδικαστεί η αίτηση του για άμεση αποφυλάκιση και επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπελέρης βρίσκεται υπό παράνομη κράτηση από τις 12 Μαΐου του όταν συνελήφθη με χαλκευμένες κατηγορίες για δήθεν εξαγορά ψήφων οκτώ πολιτών έναντι… 380 ευρώ! Η όλη υπόθεση φυσικά είναι μία μεθόδευση του καθεστώτος Ράμα, που χρησιμοποίησε καταδικασμένο κακούργο ως ψευδομάρτυρα!

Θα σας ενημερώνουμε για την έκβαση της δίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This