Ο Πούτιν θα επισκεφθεί την Τουρκία στις αρχές του 2020 – Τι θα συζητήσει με τον Ερντογάν

Must Read

Επίσκεψη στην Τουρκία την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, σχεδιάζει ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Κάλιν είπε στη δημόσια τουρκική τηλεόραση TRT Haber, ότι στην ατζέντα των δυο ηγετών θα είναι τα ενεργειακά θέματα, όπως ο αγωγός φυσικού αερίου TurkStream, καθώς και η συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας για την αποχώρηση των Κούρδων των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) από τη μεθόριο της Συρίας.

Όσον αφορά το θέμα του αντιπυραυλικού αμυντικού συστήματος S-400, ο εκπρόσωπος είπε ότι η Τουρκία δεν εγκαταλείπει τα σχέδιά της και ότι το σύστημα «θα τεθεί σε λειτουργία».

Εκτός από αυτό, οι δυο χώρες αναπτύσσουν έναν μηχανισμό για να διαπιστώσουν τι επιπτώσεις έχει το ρωσικό σύστημα στα αμερικανικά μαχητικά πέμπτης γενιάς F-35, με τον Καλίν να μην εξηγεί τι ακριβώς θα κάνουν οι εμπειρογνώμονες των δύο χωρών για τον σκοπό αυτό. Είπε μόνο ότι δεν θα γίνει ενσωμάτωση των S-400 στο αμυντικό σύστημα του ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This