Φύλακας εμπορικού βίασε 15χρονες που έκλεψαν ρούχα για να μην τις «καρφώσει»!

Must Read

Ένοχος για τον βιασμό τεσσάρων 15χρονων κοριτσιών κρίθηκε φύλακας γνωστού εμπορικού καταστήματος στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου, ο οποίος όταν τις έπιασε να κλέβουν ρούχα, τις εκβίασε ότι θα το έλεγε στην οικογένειά τους και την αστυνομία, για να υποκύψουν στις σεξουαλικές ορέξεις του.

Ο 27χρονος φύλακας του Primark στο Κένσινγκτον Ζία Ούντιν, σύμφωνα με τοπικό δικαστήριο, οδήγησε τα τέσσερα κορίτσια πρώτα στο γραφείο με τις οθόνες ελέγχου του χώρου, όπου σύμφωνα με συναδέλφους του είχε πάντα κουτιά με προφυλακτικά. Εκεί τους επιτέθηκε φραστικά και επαναλάμβανε ότι η πράξη τους θα καταγραφόταν στο ποινικό μητρώο τους από την αστυνομία και θα κατέληγαν στη φυλακή. Στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε τα «τυφλά» σημεία του καταστήματος, τα οποία δεν καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας, για να τα οδηγήσει σε αποθήκη, υποτίθεται για να αφήσουν τα κλοπιμαία.

Οι 15χρονες προσφέρθηκαν να πληρώσουν τα κλοπιμαία ή να εργαστούν δωρεάν στο κατάστημα, προκειμένου να λήξει το συμβάν. Ο Ούντιν τους ξεκαθάρισε ότι αν δεν έκαναν σεξ μαζί του, θα έλεγε στην οικογένειά τους και στην αστυνομία ότι ήταν κλέφτρες. «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή» είπε ένα από τα θύματά του και οι ανήλικες ενέδωσαν στο εκβιασμό του. Μετά τους βιασμούς ο φύλακας ζήτησε να διαγραφούν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ώστε να καλύψει τα ίχνη του.

βιασμός φύλακας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This