ΗΠΑ: Αγοράκι μάζεψε πάνω από $17.000 για τους πυρόπληκτους της Χαβάης, πουλώντας… λεμονάδα!

Φιλάνθρωπος... από κούνια!

Must Read

Το καλό παράδειγμα έδωσε ο 5χρονος Εντι Τζουλ από το Σιάτλ των ΗΠΑ, καθώς αποφάσισε να αναλάβει δράση για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους της Χαβάης, με εξαιρετικά εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς κατάφερε να μαζέψει πάνω από 17.000 δολάρια, πουλώντας -τι άλλο;- λεμονάδα!

Ο πιτσιρικάς έτυχε να έχει επισκεφθεί με τους γονείς του τη Λαχάινα, την πόλη που καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς στο Μάουι της Χαβάης τον περασμένο Ιανουάριο. Και, βλέποντας στην τηλεόραση τις συγκλονιστικές εικόνες απόλυτης καταστροφής, δεν άντεξε και σκέφτηκε έπρεπε να κάνει οπωσδήποτε κάτι για να βοηθήσει τους κατοίκους της.

«Έκανε συνεχώς ερωτήσεις… Ρωτούσε εάν τα παιδιά που μένουν εκεί έχασαν τα παιχνίδια ή τα κρεβάτια τους… Κι έπειτα πρότεινε να στήσει έναν πάγκο με λεμονάδες, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά της Λαχάινα…», αναφέρει η Έιμι, η μητέρα του, κατενθουσιασμένη για το κατόρθωμα του γιου της, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου στο εγχείρημά του ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο μικρός Έντι κατάφερε, τελικά, να συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ημέρες περισσότερα από 17.000 δολάρια, με την πολύτιμη συμβολή, πάντως, και των γονιών του, οι οποίοι και έστησαν τους δικούς -διαδικτυακούς και μη- εράνους για τον ίδιο σκοπό. Το συνολικό ποσό θα δοθεί στο Maui Community Fund, για να προωθηθεί, κατόπιν, στου πυρόπληκτους του πολύπαθου νησιού του Ειρηνικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This