Τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στην Κύπρο!

Εντός της ημέρας τόσο η κοπέλα όσο και οι 5 ύποπτοι θα εξεταστούν από ιατροδικαστή

Must Read

Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα ισραηλινής καταγωγής φόρεσαν οι Αρχές στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, μετά από καταγγελία για ομαδικό βιασμό.

Συγκεκριμένα, νεαρή Βρετανίδα τουρίστρια η οποία διέμενε στην Αγία Νάπα ανέφερε στην καταγγελία της ότι βιάστηκε από πέντε Ισραηλινούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε χθες και την ίδια μέρα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 5 Ισραηλινών. Η τουρίστρια κατήγγειλε πως την βίασαν στο ξενοδοχείο της. Οι 5 συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου. Πρόκειται για τρεις νεαρούς 19 ετών και δύο 20χρονους. 

Εντός της ημέρας τόσο η κοπέλα όσο και οι 5 ύποπτοι θα εξεταστούν από ιατροδικαστή. Σημειώνεται πως η τελευταία φορά που υπήρξε καταγγελία για ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα ήταν από 19χρονη Βρετανίδα, η οποία το καλοκαίρι του 2019 είχε υποστηρίξει πως έπεσε θύμα βιασμού από 12 Ισραηλινούς. Η συγκεκριμένη υπόθεση καλύφθηκε εκτενώς από τα διεθνή ΜΜΕ, όταν τον Ιανουάριο του 2020 η Βρετανίδα είχε καταδικαστεί σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή για ψευδή καταγγελία. Έπειτα από έφεση που κατέθεσαν οι δικηγόροι της το Ανώτατο Δικαστήριο αθώωσε τον Ιανουάριο του 2022 τη νεαρή Βρετανίδα, η οποία είχε υποστηρίξει πως ανακάλεσε την καταγγελία της «κατόπιν πίεσης και υπό τις υποδείξεις της κυπριακής Αστυνομίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This