Only Adults: Ζώνη για ενήλικους λανσάρει η τουρκική αεροπορική εταιρεία Corendon!

Must Read

Καινοτομίες ενόψει… στα αεροπλάνα!

Η τουρκική αεροπορική εταιρεία Corendon Airlines έκανε την… λογική σκέψη: Αφού υπάρχουν ήδη ξενοδοχεία και θέρετρα μόνο για ενήλικες, γιατί να μην υπάρχουν και αεροπλάνα μόνο για μεγάλους;

Από τον Νοέμβριο, ο τουρκικός αερομεταφορέας εγκαινιάζει ζώνη μόνο για ενήλικες στις πτήσεις μεταξύ Άμστερνταμ και Κουρασάο στην Καραϊβική, σύμφωνα με ανακοίνωση. Ο ιδρυτής της Corendon, Atilay Uslu, υποστηρίζει ότι η νέα υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για «ταξιδιώτες που αναζητούν περισσότερη ηρεμία κατά την διάρκεια της πτήσης τους».

Η ζώνη «Only Adults» προορίζεται αποκλειστικά για ενήλικες και κατ’ εξαίρεση για επιβάτες 16 ετών και άνω. Θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος των αεροσκαφών Airbus A350 της Corendon και θα χωρίζεται από το υπόλοιπο αεροσκάφος με τοίχο ή κουρτίνα. Το εναέριο… ησυχαστήριο θα διαθέτει 93 κανονικά καθίσματα και εννέα πολύ μεγάλες θέσεις με περισσότερο χώρο.

Από τις 3 Νοεμβρίου, οι απευθείας πτήσεις από το Άμστερνταμ προς το Κουρασάο θα διαρκούν περίπου 10 ώρες και  ξεκινούν από 369 ευρώ. Για να καθίσουν στο τμήμα μόνο για ενήλικες, οι επιβάτες θα πρέπει –εκτός από το κανονικό τους εισιτήριο- να πληρώσουν ένα επιπλέον τέλος κράτησης 45 ευρώ για μια τυπική θέση, ή 100 ευρώ για μια πολύ μεγάλη θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τουρκική Corendon είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και τα αεροπλάνα της δεν έχουν πρώτη ή business class θέση.

Η νέα υπηρεσία προφανώς απευθύνεται σε ταξιδιώτες που θέλουν να εργαστούν ή να χαλαρώσουν σε ένα ήσυχο περιβάλλον, αλλά θα μπορούσε παράλληλα να είναι επωφελής και για τις οικογένειες. Η Corendon δεν είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που λανσάρει ζώνες χωρίς παιδιά, όπως αναφέρει το AP. Η Scoot της Σιγκαπούρης προσφέρει επί του παρόντος παρόμοιες θέσεις σε ένα τμήμα του αεροσκάφους που ονομάζει «Scoot-in-Silence». Ομοίως, η Malaysia Airlines δημιούργησε τμήμα οικονομικής θέσης μόνο για ενήλικες στον επάνω όροφο των αεροσκαφών της Airbus A380 το 2012.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This