Ο Ερντογάν κάλεσε τον Μασκ να φτιάξει εργοστάσιο Tesla στην Τουρκία!

Αυτά να τα ακούει ο πρωθυπουργός μας

Must Read

Την ώρα που ο Μητσοτάκης χρεώνει και φορολογεί τους Έλληνες, ο Ερντογάν καλεί τον Μασκ να ανοίξει εργοστάσιο της Tesla στην Τουρκία!

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε συνάντηση χθες στη Νέα Υόρκη με τον επιχειρηματία Έλον Μασκ κατά τη διάρκεια της οποίας τον προέτρεψε να κατασκευάσει το έβδομο εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας του, Tesla στην Τουρκία!

Στην διάρκεια της συνάντησης που είχαν στον αποκαλούμενο «Τουρκικό Οίκο» (Turkish House), όπου στεγάζεται η μόνιμη αντιπροσωπεία της Τουρκίας στον ΟΗΕ και το τουρκικό προξενείο στη Νέα Υόρκη, ο Ερντογάν ενημέρωσε τον ιδρυτή των Tesla και SpaceX σχετικά με τα τεχνολογικά επιτεύγματα της χώρας του, το όραμά του για την ψηφιοποίηση του τουρκικού δημοσίου και την εθνική στρατηγική για την Τεχνητή Νοημοσύνη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Τουρκίας.

Δείτε φωτογραφίες από την συνάντηση:

Παράλληλα, ο Ερντογάν ανέφερε πως μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες συνεργασίας με την SpaceX στο πλαίσιο του διαστημικού προγράμματος της Τουρκίας και προσκάλεσε τον Ίλον Μασκ στο φεστιβάλ αεροδιαστημικής και τεχνολογίας Teknofest που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα στη Σμύρνη.

Όσο για την χώρα μας, τόσο καλά αγγλικά ξέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν μπορεί να πάρει ένα τηλέφωνο μήπως και φέρει καμιά θέση εργασίας στην Ελλάδα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This