Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Παντρεμένος σκότωσε την νάνο ερωμένη του και προσποιούνταν τον νεκρό

Τριπλή ζωή ζούσε για ένα διάστημα ένας παντρεμένος άντρας από την Πενσιλβανία, ο οποίος απήγαγε και δολοφόνησε τη νάνο ερωμένη του, και εν συνεχεία υποδυόταν το θύμα στα social media, ώστε να μη γίνει αντιληπτή η εξαφάνισή του.

Ο 39χρονος Τζον Μάθιου Τσάπμαν συνελήφθη ως ύποπτος για την εξαφάνιση της 33χρονης ερωμένης του, Τζέιμι Φέντεν, η οποία είχε δώσει τελευταία φορά σημεία ζωής στις 15 Σεπτεμβρίου. Στη διάρκεια των ανακρίσεων, ο 39χρονος άντρας ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του, ενώ στη συνέχεια τηλεφώνησε στη σύζυγό του Μορίν από το αστυνομικό τμήμα για να της αποκαλύψει την… τριπλή ζωή που έκανε μέχρι τότε.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Μορίν δεν είχε ιδέα για τις πράξεις του συζύγου της, ο οποίος κάλυπτε τις συχνές απουσίες του από τη συζυγική εστία λέγοντας ότι επισκεπτόταν τους γονείς του και επικαλούμενος επαγγελματικά θέματα.

Όπως κατέθεσε η ίδια στην αστυνομία, ο Τσάπμαν στην τελευταία του απουσία τής είπε ότι πήγαινε με το φορτηγό του για δουλειά στο Λας Βέγκας, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, εκείνος είχε ζητήσει από την ύψους 1,20 μέτρων Φέντεν να πάνε μαζί διακοπές στο Λας Βέγκας. Εκεί, την οδήγησε στην έρημο της Νεβάδα και, αφού την έδεσε, τη στραγγάλισε. Εν συνεχεία, πήρε τον έλεγχο των προφίλ της Φέντεν στα social media και έκανε αναρτήσεις προσποιούμενος ότι ήταν εκείνη.

Η Τζέιμι Φέντεν

Η Μορίν Τσάπμαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ