Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Ποιες ερωτήσεις θα έκαναν χωρίς…ντροπή στο πρώτο ραντεβού άνδρες και γυναίκες

Τον… καλύτερο εαυτό τους έδωσαν χρήστες του διαδικτύου όταν τους ζητήθηκε να αποκαλύψουν ποιες ερωτήσεις θα ήθελαν να κάνουν πραγματικά στο πρώτο ραντεβού τους, αλλά φοβούνται να τις κάνουν, μήπως δώσουν την εντύπωση ότι ψάχνουν κάτι πολύ σοβαρό ή μη χαλάσουν την ατμόσφαιρα με το ακραίο χιούμορ τους.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου άνδρες και γυναίκες singles παρουσίασαν τις δικές τους «απαγορευμένες» ερωτήσεις με σπαρταριστό αποτέλεσμα.

Απαντώντας στο hashtag του twitter «#Good1stDateQuestions», η Ρόμπιν από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ απάντησε πολύ σοβαρά ότι αυτό που θα ήθελε να ρωτήσει, αλλά συνήθως δεν ρωτάει στο πρώτο της ραντεβού, είναι αν ο άνδρας ξέρει να μαγειρεύει, ενώ με την ίδια σοβαρότητα η Elmwood Studio θα ρωτούσε αν του αρέσουν οι σκύλοι, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για μια συγκατοίκηση στο μέλλον. Η Becca από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ θα ρωτούσε αν ο άνδρας φοράει κάλτσες μαζί με τα σανδάλια του και αν απαντούσε καταφατικά, θα τον απέρριπτε.

Με πρόθεση να «τρολάρει» ο χρήστης T’ Challa, επίσης από τις ΗΠΑ, απάντησε ότι θα ρωτούσε τη γυναίκα ποια ονόματα θα έδινε στα… έξι πρώτα παιδιά τους. Με την ίδια διάθεση η KK Garret από τη Λουιζιάνα θα ρωτούσε αν… πιστεύει στην ύπαρξη ζωής μετά την αγάπη, κάνοντας χιούμορ με το τραγούδι της Σερ «Do you believe in life after love». Τέλος, ο Stephen από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας θα ρωτούσε το… όνομά της, ενώ ο HD Frankenstein σε ποιον οίκο του Χάρι Πότερ θα ήθελε να ανήκει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ