Έγκυος βρήκε τραγικό θάνατο από επίθεση σκύλων σε δάσος της Γαλλίας

Must Read

Τραγικό θάνατο από δαγκώματα σκύλων βρήκε μια 29χρονη έγκυος, η οποία είχε βγάλει βγάλει βόλτα τον σκύλο της στο δάσος του Γαλλίας, ενώ στην περιοχή βρισκόταν σε εξέλιξη κυνήγι.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε το Σάββατο 16/11 και σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή, ο θάνατός της οφείλεται «σε αιμορραγία που προκάλεσαν δαγκώματα σκύλων στο άνω και κάτω μέρος του σώματός της όπως και στο κεφάλι»

«Δείγματα DNA ελήφθησαν από 93 σκυλιά, από εκείνα που ανήκαν στο θύμα», το οποίο είχε συνολικά πέντε, όπως και από άλλα «που συμμετείχαν στο κυνήγι (…) το οποίο είχε οργανωθεί σε κοντινή περιοχή», σύμφωνα με την εισαγγελία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για «εξ αμελείας ανθρωποκτονία από επίθεση σκύλου».

Στόχος είναι «να ταυτοποιηθεί το ή τα σκυλιά που τη δάγκωσαν», συνεχίζει η εισαγγελία, διευκρινίζοντας ότι τα δαγκώματα έγιναν «πριν και μετά θάνατον».

Σύμφωνα με δήλωση του συζύγου της 29χρονης εγκύου, της είχε τηλεφωνήσει κάποια στιγμή, προκειμένου «να του πει για την παρουσία απειλητικών σκυλιών», που την είχαν προσεγγίσει, ενώ εκείνη «είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της». Εκείνος, μάλιστα, ήταν που εντόπισε το πτώμα της συντρόφου του, αργότερα το απόγευμα του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This