ΗΠΑ: Αρμένιοι πήραν στο κυνήγι Τούρκους και Αζέρους διπλωμάτες!

To... ξύλο της αρκούδας στην Καλιφόρνια

Must Read

Τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν σε πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου!

Πιο συγκεκριμένα, εξοργισμένοι Αρμένιοι πήραν στην κυριολεξία στο κυνήγι με σκοπό να λιντσάρουν τον πρέσβη της Τουρκίας στις ΗΠΑ (Μουράτ Μερτσάν) αλλά και τον πρόξενο του Αζερμπαϊτζάν. Αφορμή για την παρουσία των δύο σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στάθηκε το γεγονός διεξαγωγής συνεδρίου… για την τουρκική δημόσια διπλωματία! Αυτό και μόνο αρκούσε για να γίνει το «έλα να δεις». Και μόνο βέβαια που είχαν την έμπνευση Τούρκοι και Αζέροι να βρεθούν εκεί ξέροντας ότι αποτελούν κόκκινο πανί για τους απανταχού Αρμένιους με βάση και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, είναι ένα θέμα προς συζήτηση.

Οι δυο τους έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν, καθώς μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους Αρμένιους η κατάσταση ξέφυγε. Παρών στο σκηνικό ήταν και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία! Μετά το ξύλο… και των γονέων που έπεσε, η αστυνομία παρενέβη ετεροχρονισμένα για να «ηρεμήσει τα πνεύματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This