Γερμανία: Δολοφονικές επιθέσεις κατά στελεχών του AfD!

Και ομάδα μεταναστών ξυλοκόπησε άγρια μέλος του κόμματος

Must Read

Άκρως ανησυχητικά είναι τα όσα συμβαίνουν στη Γερμανία, καθώς σήμερα ο Tino Chrupalla, ο συμπρόεδρος της «Εναλλακτικής για τη Γερμανία» νοσηλεύτηκε μετά από απόπειρα δολοφονίας με σύριγγα πριν μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στη Βαυαρία!

Μια άλλη ύποπτη απόπειρα δολοφονίας κατά της συμπροέδρου του, Alice Weidel, αποτράπηκε πρόσφατα. Οι αρχές την έβγαλαν από το διαμέρισμά της το περασμένο Σαββατοκύριακο για να εξασφαλίσουν την ασφάλειά της.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Andreas Jurca, ένας άλλος πολιτικός του ίδιου πολιτικού κόμματος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό σε μια οργανωμένη επίθεση από μια ομάδα μεταναστών που τον αναγνώρισαν.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2002 στην Ολλανδία, ο… ακτιβιστής για το κλίμα Volkert van der Graaf πυροβόλησε στο κεφάλι τον δεξιό πολιτικό Pim Fortuyn, μέρα μεσημέρι και κυκλοφορεί ήδη ελεύθερα στους δρόμους!

Αυτές οι απόπειρες δολοφονίας είναι μια σαφής κήρυξη πολέμου ενάντια στην ευρωπαϊκή δεξιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This