Διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ολλανδίας-Πολωνίας μετά τα έκτροπα σε ματς ποδοσφαίρου!

Αλυσιδωτές αντιδράσεις

Must Read

Έντονο και σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Πολωνίας και Ολλανδίας προκάλεσαν τα αδιανόητα γεγονότα και σκηνικά βίας στην αναμέτρηση μεταξύ Άλκμααρ και Λέγκια Βαρσοβίας για το Conference League.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια εκτός γηπέδου και η ολλανδική αστυνομία προχώρησε μεταξύ άλλων στη σύλληψη δύο ποδοσφαιριστών (!) της Λέγκια, ενώ προπηλακίστηκε ο πρόεδρος της πολωνικής ομάδας. Τα έκτροπα ξεκίνησαν όταν η ολλανδική αστυνομία έκλεισε τον δρόμο μπροστά από το λεωφορείο της αποστολής της Λέγκια, με αποτέλεσμα μέλη της πολωνικής ομάδας, που δεν είχαν προλάβει να επιβιβαστούν, να εγκλωβιστούν και να μείνουν πίσω!

Οι Ράντοβαν Πάνκοφ και Ζοσουέ Πεσκέιρα κατέβηκαν από το λεωφορείο για να υπερασπιστούν μέλη της ομάδας που δέχονταν επίθεση, ανάμεσά τους και τον πρόεδρο Ντάριους Μιοντούσκι. Ακολούθησε χάος, η κατάσταση ξέφυγε, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο!

Η Λέγκια κάλεσε τον Πολωνό πρέσβη να παρέμβει, ενώ στην υπόθεση ενεπλάκη μέχρι και ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι, τονίζοντας: «Θα γίνουν επειγόντως όλες οι διπλωματικές ενέργειες για να διευκρινιστούν τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα στην Ολλανδία. Έχω δώσει εντολή στο υπουργείο εξωτερικών να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Οι παίκτες και οι οπαδοί πρέπει να αντιμετωπίζονται σύμφωνα με το νόμο».

Για την ιστορία με γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη η Άλκμααρ επικράτησε 1-0 της Λέγκια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This