Ζευγάρι έκρυψε τα 10 μηνών δίδυμα παιδιά τους πριν τους σκοτώσουν τρομοκράτες της Χαμάς!

Τα δύο βρέφη βρέθηκαν ζωντανά 12 ώρες μετά

Must Read

Συγκινούν τα ανθρώπινα δράματα που έρχονται στην δημοσιότητα μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ που έχει προκαλέσει τον θάνατο Ισραηλινών – πολιτών και στρατιωτών, αλλά και την ομηρία δεκάδων άλλων.

 

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Κολομβία, Γκάλι Ντράγκαν, αποκάλυψε μία δραματική ιστορία με τραγικούς πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι 30χρονων Ισραηλινών οι οποίοι πρόλαβαν να κρύψουν τα δίδυμα 10 μηνών βρέφη τους πριν να πέσουν νεκροί από τα πυρά των τρομοκρατών της Χαμάς. Σύμφωνα με τον Ισραηλινό διπλωμάτη ο Ιτάι και η Χαντάρ Μπερδισέφσκι βρίσκονταν στο σπίτι τους όταν έγινε η επίθεση της Χαμάς και είχαν δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να πάρουν μια απόφαση για τα παιδιά τους τα οποία τελικά έκρυψαν σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, μην μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, έκρυψαν τα παιδιά σε ασφαλές καταφύγιο. Οι ίδιοι έμειναν να αντιμετωπίσουν τους τρομοκράτες της Χαμάς. Ευτυχώς οι άνδρες της Χαμάς δεν κατάφεραν να βρουν τα δύο παιδιά: «Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τα παιδιά τους. Τα έκρυψαν σε ένα καταφύγιο πριν οι τρομοκράτες μπουν στο σπίτι τους. Ο Ιτάι και η Χαντάρ δολοφονήθηκαν βάναυσα αφού πολέμησαν γενναία απέναντι στους τρομοκράτες». «Δύο τρομοκρατημένοι γονείς έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν τα παιδιά τους που τώρα ορφάνεψαν. Ας είναι ευλογημένη η μνήμη αυτών των ηρώων» κατέληξε.

 

Διαβάστε ακόμα:

«Είναι η χειρότερη επίθεση που έχω ζήσει εδώ και 22 χρόνια»: Σοκάρουν οι περιγραφές Ελλήνων που ζουν στο Τελ Αβίβ 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This