Έτοιμες Delta Force και Navy SEAL των ΗΠΑ για την απελευθέρωση ομήρων της Χαμάς – Σταθμεύουν σε «ευρωπαϊκή χώρα»

Τα μέλη επίλεκτων ομάδων αποκαλούνται «door kickers», αυτοί που κλωτσάνε πόρτες

Must Read

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν στείλει στο Ισραήλ ειδικούς, προκειμένου να συμβουλεύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας στις επιχειρήσεις απελευθέρωσης των 150 ομήρων της Χαμάς, ανάμεσά τους και Αμερικανοί πιθανότατα. Οι άνθρωποι αυτοί απήχθησαν το περασμένο Σάββατο, κατά την διάρκεια της αιματηρής επίθεσης στα σύνορα με την Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του αμερικανικού The Messenger, επίλεκτες δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν αναπτυχθεί σε «γειτονική ευρωπαϊκή χώρα», που δεν κατονομάζεται, και βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν. Πρόκειται για στρατιωτικές ομάδες, τα μέλη των οποίων αποκαλούνται «door kickers», αυτοί που κλωτσάνε πόρτες, καθώς είναι εκπαιδευμένοι να διεξάγουν επιχειρήσεις διάσωσης.

US Sends Hostage Rescue Experts to Israel and Puts Special Ops ‘Door Kickers’ on Alert (Exclusive)

Οι δύο βασικές ομάδες που έχουν αναλάβει στο παρελθόν αποστολές απελευθέρωσης ομήρων σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η Delta Force, γνωστή ως 1st Special Forces Operational Detachment-Delta, και η SEAL Team Six (Naval Special Warfare Development Group) του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This