Οι παραγωγοί του «Game of Thrones» ανάγκαζαν τη… μητέρα των δράκων να γυρίζει «πικάντικες» σκηνές

Must Read

«Δεν θα ήθελες να απογοητεύσεις τους λάτρεις της σειράς…» έλεγαν και ξανάλεγαν στην Εμίλια Κλαρκ οι παραγωγοί του «Game of Thrones», ώστε να την κάνουν να γυρίσει ολόγυμνη σκηνές στην πρώτη σεζόν.

Όπως εκμυστηρεύτηκε η 33χρονη ηθοποιός, «πάτησαν» στο γεγονός ότι ήταν άπειρη, καθώς μόλις είχε αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή, και το δέχτηκε, παρότι ένιωθε τόσο άβολα, που έβαζε τα κλάματα στην τουαλέτα.

Όταν το 2010, στα 23 της, υπέγραψε συμβόλαιο για να ενσαρκώσει την τηλεοπτική μητέρα των δράκων Ντενέρις Ταρκάριεν, η Κλαρκ δεν είχε ενημερωθεί από κανέναν ότι ο ρόλος της απαιτούσε γυμνές σκηνές.

Όπως αποκάλυψε στη διαδικτυακή εκπομπή «Armchair Expert» του Νταξ Σέπαρντ, το ανακάλυψε όταν πήρε το σενάριο, αλλά υποστήριξε ότι είχε εμπειρία και δεν ήξερε ακόμη πώς να θέτει όρια στους σκηνοθέτες και τους παραγωγούς. Εκείνοι την έριξαν στο… φιλότιμο, λέγοντάς της ότι δεν έπρεπε να απογοητεύσει τους θαυμαστές του «Game of Thrones».

«Δεν είχα ξαναπάει σε κινηματογραφικό πλατό σαν εκείνο… Και δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω… Μπροστά σε τόσους ανθρώπους» είπε περιγράφοντας πόσο άβολα είχε νιώσει στο πρώτο γύρισμα γυμνής σκηνής.

Πρόσθεσε ότι πριν από το γύρισμα έκλαψε στην τουαλέτα, αλλά έκανε τις γυμνές σκηνές, διότι θεωρούσε πως δεν άξιζε να συμμετέχει σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά. Αυτός που της στάθηκε ήταν ο συμπρωταγωνιστής της Τζέισον Μομόα, με τον οποίο γύρισε σκηνή βιασμού, καθώς ο 40χρονος ηθοποιός ένιωθε πιο άβολα από εκείνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This