13χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του ενώ κοιμόταν δίπλα στη νεογέννητη αδελφή του!

Περίμενε να πέσει για ύπνο και τη μαχαιρώσει αρκετές φορές στο λαιμό

Must Read

Σοκαριστικό έγκλημα έλαβε χώρα στη Φλόριντα όταν ένας ανήλικος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του, ενώ κοιμόταν δίπλα στη νεογέννητη αδερφή του. 

Το αγόρι συνελήφθη για την άγρια δολοφονία της μητέρας του, καθώς όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ο 13χρονος ομολόγησε ότι τη σκότωσε την περασμένη Πέμπτη, 12/10, Ο ανήλικος Ντέρεκ Ρόζα περίμενε η μητέρα του να κοιμηθεί δίπλα στη μόλις 14 ημερών νεογέννητη αδελφή του, πριν πάρει το μαχαίρι και τη σκοτώσει με πολλές μαχαιριές στον λαιμό μέχρι θανάτου. Ο 13χρονος κατηγορείται πλέον με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού. Ο Ρόσα αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο την αστυνομία λέγοντας πως μόλις είχε δολοφονήσει τη μητέρα του. Η αστυνομία ανέφερε πως ο Ρόσα κατά την απολογία του ήταν ευγενικός και απολογητικός, «κάτι που δεν θα περίμενες μπαίνοντας σε ένα διαμέρισμα με έναν τέτοιο σκηνικό δολοφονίας» σημείωσαν αστυνομικοί.

 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 13χρονος είναι άριστος μαθητής και ποτέ δεν είχε δώσει σημάδια κάποιας ψυχικής ασθένειας. Τη νύχτα του φονικού ήταν μόνος με τη μητέρα και την αδερφή του, καθώς ο πατριός του έλειπε για δουλειές στην Τζόρτζια. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν μπορεί να εντοπίσει τι ήταν αυτό που οδήγησε τον 13χρονο στο έγκλημα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This