Εδώ είναι τα λεφτά… Ζητείται δοκιμαστής… μαριχουάνας με μισθό 2.700 ευρώ!

Must Read

Λίγο περισσότερα από 2.700 ευρώ τον μήνα προσφέρει μεγάλη αμερικανική ιστοσελίδα πώλησης μαριχουάνας σε έναν ενήλικα για να δοκιμάζει τα προϊόντα της και να δημιουργεί γραπτές ή βιντεοσκοπημένες κριτικές.

Ο «δοκιμαστής φούντας» που αναζητά η AmericanMarijuana.org θα λαμβάνει στο σπίτι του μία φορά τον μήνα πακέτο με διάφορα προϊόντα μαριχουάνας, καθώς και σκέτη μαριχουάνα. Η σύμβαση εργασίας που θα υπογράψει τον υποχρεώνει να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή που ανοίγει το πακέτο καθώς και να εξηγήσει μπροστά στην κάμερα το περιεχόμενό του.

Αφού δοκιμάσει τα προϊόντα κάποια από τα οποία τρώγονται, άλλα καπνίζονται και άλλα χρησιμεύουν ως έλαια, θα πρέπει να γράψει κριτική και να δημιουργήσει μια βιντεοσκοπημένη εκδοχή της. Στη συνέχεια οφείλει να αναρτήσει στην ιστοσελίδα όλα τα βίντεο καθώς και την γραπτή κριτική του.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θα πρέπει να έχουν κλείσει τα 18 έτη και να ζουν σε περιοχές στις ΗΠΑ και στον Καναδά όπου η χρήση κάνναβης είναι νόμιμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This