Υπόθεση Έσεξ: Άλλος ένας Βορειοϊρλανδός συνελήφθη για τα 39 πτώματα στο μοιραίο φορτηγό-ψυγείο

Must Read

Εξελίξεις υπάρχουν στην πολύκροτη υπόθεση με τα 39 πτώματα, που βρέθηκαν σε φορτηγό-ψυγείο στο Έσεξ περίπου ένα μήνα πριν. Η βρετανική αστυνομία προέβη σήμερα σε μια ακόμα σύλληψη, ενός 23χρονου Βορειοϊρλανδού, ο οποίος «συνελήφθη με την κατηγορία της συνωμοσίας για παράνομη διακίνηση ανθρώπων και της συνωμοσίας για συνέργεια σε παράνομη μετανάστευση».

Δείτε επίσης: Βιετναμέζοι και οι 39 σοροί του φορτηγού της φρίκης στο Έσεξ

Ο άνδρας συνελήφθη σε αυτοκινητόδρομο του Μπίκονσφιλντ, μια πόλη δυτικά του Λονδίνου, ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι Βιετναμέζοι (που τελικά δεν ήταν Κινέζοι, όπως είχε αρχικά γνωστοποιηθεί), 31 άνδρες και οκτώ γυναίκες, εντοπίστηκαν στο πίσω μέρος φορτηγού-ψυγείου στη βιομηχανική περιοχή Γκρέις του Έσεξ στις 23 Οκτωβρίου.

Εναντίον του οδηγού του φορτηγού έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για 39 ανθρωποκτονίες, συνωμοσία για διακίνηση ανθρώπων και ξέπλυμα χρήματος.

Ίδιες κατηγορίες έχουν απαγγελθεί και εναντίον ενός δεύτερου άνδρα, την έκδοση του οποίου ζητούν οι βρετανικές αρχές από το Δουβλίνο.

Η αστυνομία αναζητεί, επίσης, δύο αδέλφια από τη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ στο Βιετνάμ έχουν ήδη συλληφθεί δέκα άτομα σχετικά με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This