Στο Μαϊάμι ο γιος του Νετανιάχου – Οργισμένοι εκατοντάδες χιλιάδες έφεδροι στρατιώτες στο Ισραήλ

«Απολαμβάνει την ζωή του στην παραλία του Μαϊάμι ενώ εγώ είμαι στην πρώτη γραμμή»

Must Read

Η οργή στο Ισραήλ για τον Μπένιαμιν Νετανιάχου, όπως αυτή καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, για την αποτυχία της κυβέρνησής του να προλάβει την επίθεση της Χαμάς το Σάββατο 7 Οκτωβρίου επεικείνεται στον γιο του.

Την ώρα που 360.000 έφεδροι Ισραηλινοί έχουν επιστρατευθεἰ ακόμη και από το εξωτερικό για τον υπέρ πάντων αγώνα κατά της Χαμάς. ο Γιαΐρ Νετανιάχου ζει στο Μαϊάμι και απολαμβάνει τις ηλιόλουστες παραλίες της Φλόριντα.

Ο 32χρονος βρίσκεται στην Φλόριντα από τον Απρίλιο, όταν ο πατέρας του ζήτησε να σταματήσει τις αναρτήσεις στα social media καθώς είχε κάνει πολλές μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

Το γεγονός ότι ο Γιαΐρ παρέμεινε στις ΗΠΑ προκαλεί έντονες επικρίσεις από τους Ισραηλινούς: «Απολαμβάνει την ζωή του στην παραλία του Μαϊάμι ενώ εγώ είμαι στην πρώτη γραμμή» δήλωσε στους Times ένας στρατιώτης εθελοντής, που υπηρετεί στο βόρειο μέτωπο του Ισραήλ.

«Είμαστε εμείς που αφήνουμε την δουλειά μας, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, για να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας πίσω στο σπίτι και την χώρα μας, όχι οι άνθρωποι που ευθύνονται για αυτήν την κατάσταση. Τα αδέρφια μας, οι πατέρες μας, οι γιοι μας, πηγαίνουν όλοι στην πρώτη γραμμή, αλλά ο Γιαΐρ δεν είναι ακόμη εδώ. Δεν βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στην ηγεσία της χώρας» γράφει η Daily Mail.

«Έχω πετάξει πίσω από τις Πολιτείες όπου έχω δουλειά, ζωή, οικογένειά μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω εκεί και να εγκαταλείψω την χώρα μου, τον λαό μου αυτή την κρίσιμη στιγμή. Πού είναι ο γιος του πρωθυπουργού; Γιατί δεν είναι στο Ισραήλ;

Είναι η πιο ενωτική στιγμή για εμάς ως Ισραηλινούς στην πρόσφατη ιστορία μας και ο καθένας από εμάς πρέπει να είναι εδώ αυτήν την στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του γιου του πρωθυπουργού».

Πηγή φωτό: facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This