Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Φρίκη! Τη σκότωσε και την πέρασε απ’ τη μηχανή του κιμά

Το ότι πέρασε τη γυναίκα του από τη μηχανή του κιμά, αφού τη σκότωσε, αποκάλυψε σήμερα στη δική για τη δολοφονία της γυναίκας του ο Τούρκος Μουσταφά Ερτούρκογλου, κάνοντας τους παριστάμενους –μάρτυρες και  νομικούς- στην αίθουσα του δικαστηρίου να παγώσουν κυριολεκτικά!

Η δίκη για το φόνο της Τζεμιλέ Ερτούρκογλου, που έγινε πέρσι στις 28 Νοεμβρίου, ξεκίνησε σήμερα στη Μερσίνα.

Ο δολοφόνος άνδρας της ομολόγησε πως σκότωσε τη γυναίκα του, η οποία – όπως πίστευε ο ίδιος- τον είχε απατήσει (οι δυο τους ήταν σε διάσταση) και περιέγραψε πως, αφού της έκοψε το λαιμό με μαχαίρι, την τεμάχισε και την έριξε σε μηχανή του κιμά…

Μάλιστα, το αποτρόπαιο έγκλημα ήταν μάλλον προσχεδιασμένο, αφού την ημέρα που έγινε ο ίδιος την είχε καλέσει στο σπίτι τους, με την ευκαιρία της επετείου του γάμου τους, για να της δώσει δώρο! Αντ’ αυτού, της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι, την τεμάχισε και την έριξε στη μηχανή του κιμά. Ένα μέρος του πτώματος το έριξε στα σκουπίδια και ένα άλλο το έθαψε στο κοιμητήριο της πόλης, όπως είπε.

Φίλη της Τζεμιλέ κατέθεσε ότι η γυναίκα ήθελε να χωρίσει, επειδή ο σύζυγός της τής ασκούσε βία, αλλά και λόγω χρεών.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, στη δίκη συμμετείχαν 40 γυναίκες δικηγόροι, εκπροσωπώντας δικηγορικά γραφεία που στηρίζουν τα δικαιώματα γυναικών.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία κράτησε τέσσερις ώρες και θα συνεχιστεί στις 4 Δεκεμβρίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ