Διαψεύδουν οι New York Times το Ισραήλ για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στην Γάζα – Βίντεο ντοκουμέντο

«Ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από το Ισραήλ με κατεύθυνση την Λωρίδα και όχι το ανάποδο»

Must Read

Νέο δημοσίευμα των New York Times έρχεται να καταρρίψει τους ισχυρισμούς του Ισραήλ σύμφωνα με τους οποίους ο βομβαρδισμός, που έπληξε το νοσοκομείο Al-Ahli στην Γάζα και είχε αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, δεν προήλθε από την Χαμάς.

Η εφημερίδα υποστηρίζει με βίντεο ντοκουμέντο ότι ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από το Ισραήλ με κατεύθυνση την Λωρίδα της Γάζας και όχι το ανάποδο. Πυροδοτήθηκε στον ουρανό περίπου δύο μίλια μακριά και δεν έχει σχέση με τις μάχες που εκτυλίχθηκαν στα σύνορα Ισραήλ – Γάζας εκείνη την νύχτα.

Το βίντεο δείχνει ένα βλήμα να διαπερνά τον σκοτεινό ουρανό πάνω από την Γάζα και να εκρήγνυται στον αέρα. Δευτερόλεπτα αργότερα, μια άλλη έκρηξη γίνεται στο έδαφος.

Ισραηλινοί και Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν υποστηρίξει ότι το πυραυλικό χτύπημα στο νοσοκομείο της Γάζας προκλήθηκε από αποτυχημένη εκτόξευση παλαιστινιακής ρουκέτας, που έπεσε στο έδαφος και προκάλεσε το μακελειό.

Δείτε το βίντεο

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This