Χάος με αφορμή το Halloween στην Φλόριντα: Δύο νεκροί και τραυματίες από πυρά – Συνελήφθη ο ύποπτος

Ένας 14χρονος και ένας 22χρονος έχασαν την ζωή τους

Must Read

Το απόλυτο χάος εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στην Φλόριντα, των ΗΠΑ, όταν ένοπλος πυροβόλησε δύο άτομα, με συνέπεια να τα σκοτώσει και τραυμάτισε δεκάδες, σε συνοικία με μπαρ και νυχτερινά κλαμπ, όπου εκατοντάδες άνθρωποι, κυρίως νέοι, είχαν βγει για να γιορτάσουν το Halloween. Η Αστυνομία στην Τάμπα, συνέλαβε έναν ύποπτο, ο οποίος ανακρίνεται.

Πρόκειται για τον Ταϊρέλ Στίβεν Φίλιπς, ηλικίας 22 ετών, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, καθώς φέρεται να σκότωσε έναν 14χρονο και έναν 20χρονο μετά από καυγά, που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο ομάδες, τα ξημερώματα στην Ίμπορ Σίτι, ιστορική συνοικία στην Τάμπα.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο X (το πρώην Twitter) μεταφέρουν το σκηνικό του τρόμου που επικράτησε καθώς εκατοντάδες άνθρωποι έτρεχαν να σωθούν μέσα στο σκοτάδι. Σε κάποια από τα βίντεο, εικονίζονται αστυνομικοί που προσπαθούν να βοηθήσουν αιμόφυρτους πολίτες σε πεζοδρόμια. Μάλιστα, οι περισσότεροι, ηλικίας 18-27 ετών, μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομεία της πόλης.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αστυνομίας στην Τάμπα, Λι Μπέρκο, δήλωσε πως πληροφορίες που έδωσαν πολίτες στις υπηρεσίες επιβολής της τάξης συνέβαλαν καθοριστικά στο να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί ο ύποπτος, χωρίς ωστόσο να έγινε σαφές αν αναζητούν κι άλλους υπόπτους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This