Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου 21χρονη προπονήτρια Πόλο στην Αυστραλία!

Σοκ προκαλεί η υπόθεση με τον θάνατο της 21χρονης Λίλι Τζέιμς

Must Read

Σοκαριστικό σκηνικό στην «χώρα των καγκουρό»…

Η 21χρονη προπονήτρια Πόλο Λίλι Τζέιμς χτυπήθηκε μέχρι θανάτου στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και ανατριχιαστική είδηση ήδη κυκλοφόρησε όλα τα διεθνή μίντια. Ο φερόμενος ως δολοφόνος ονόματι Πολ Τέισεν, ένας 24χρονος ολλανδικής καταγωγής, ήταν προπονητής στο ίδιο σχολείο όπου εργαζόταν η νεαρή. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε γεμάτο βαθιά τραύματα στο κεφάλι στις εγκαταστάσεις του δημόσιου σχολείου!

Τα αίτια του θανάτου της γυναίκας θα εξακριβωθούν μετά την νεκροψία-νεκροτομή, αν και η αστυνομία έχει ήδη αποφανθεί ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση εξαιτίας της φρικτής εικόνας των τραυμάτων.

Οι κάμερες ωστόσο έρχονται να ρίξουν άπλετο φως στο μυστήριο. Δείχνουν τον φερόμενο ως δολοφόνο και την κοπέλα να κατευθύνονται προς τις τουαλέτες και μία ώρα μετά ο ίδιος βγήκε μόνος του. Ο 24χρονος κάλεσε την αστυνομία αργότερα για να ενημερώσει για το πτώμα της νεαρής, ωστόσο μετά ο άνδρας εξαφανίστηκε.

Έπειτα από έρευνες εξάλλου ο προπονητής βρέθηκε επίσης νεκρός, αφού τον ανέσυραν λίγο αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα, πιθανότατα μετά από πράξη αυτοκτονίας, με το σκάνδαλο που ξέσπασε να διερευνάται αλλά να παραπέμπει σε σεξουαλικού περιεχομένου αντιδικία μεταξύ των δύο εκλιπόντων.

Πηγή φωτό: facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This