Μυστηριώδης θάνατος στρατιωτικού αξιωματούχου της Ουκρανίας – Το δώρο που έλαβε για τα γενέθλιά του

Πρόκειται για στενό συνεργάτη του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων

Must Read

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο στενού συνεργάτη του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανήμερα τον γενεθλίων του. Ο ταγματάρχης Γενάντι Τσαστιακόφ έχασε την ζωή του την στιγμή που άνοιξε το δώρο των συναδέλφων του, ένα κουτί με χειροβομβίδες!

Προς ώρας, δεν είναι σαφές εάν ο Τσαστιακόφ έλαβε «παγιδευμένο» δώρο ή αν κάποιος του δώρισε μια χειροβομβίδα και από λάθος χειρισμό ανατινάχθηκε στα χέρια του. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ο 13χρονος γιος του ταγματάρχη.

«Σήμερα, ο συνεργάτης και στενός φίλος μου βρήκε τραγικό θάνατο κατά τον εορτασμό των γενεθλίων του με συγγενείς» ανακοίνωσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Βαλέρι Ζαλούζνι, στην πλατφόρμα Telegram. Σύμφωνα με τον ίδιο, το δυστύχημα προκλήθηκε από έκρηξη κατά το άνοιγμα δώρων.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας έσπευσε νωρίτερα να εξηγήσει πώς συνέβη η μοιραία έκρηξη, χωρίς να είναι απολύτως ξεκάθαρο τι είχε συμβεί. Ο ταγματάρχης Τσαστιακόφ είχε μόλις επιστρέψει στο σπίτι με δώρα συναδέλφων του για τα γενέθλιά του, συμπεριλαμβανομένου ενός κουτιού με χειροβομβίδες, τις οποίες θέλησε να δείξει στον 13χρονο γιο του.

Το παιδί πήρε μια χειροβομβίδα και «άρχισε να στρίβει την περόνη» υποστήριξε ο Ιχόρ Κλιμένκο. Ο πατέρας του άρπαξε την χειροβομβίδα από το χέρι του παιδιού και «τραβήχτηκε η περόνη, προκαλώντας τη μοιραία έκρηξη» έγραψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This