Ζευγάρι έκανε δημόσιο σεξ μπροστά σε παιδάκια – «Δεν το μετανιώνουμε»

Must Read

Δεν είχε τσίπα πάνω του ζευγάρι στη Φλόριντα, καθώς όχι μόνο τσιτσιδώθηκε και έκανε σεξ σε δρόμο μπροστά σε μικρά παιδιά, αλλά όταν συνελήφθη δεν έδειξε ίχνος μετάνοιας. Μάλιστα η γυναίκα έδειχνε ευχαριστημένη, διότι, όπως είπε, πραγματοποίησε το όνειρο της ζωής της να κάνει σεξ σε δημόσια θέα.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να επέμβουν την περασμένη Παρασκευή σε δρόμο της Ντούνεντιν, με θέα στη θάλασσα, ύστερα από απανωτά τηλεφωνήματα περαστικών ότι ένα ολόγυμνο ζευγάρι έκανε σεξ σε δημόσια θέα. Οταν έφτασαν στο σημείο τα όργανα της τάξης, η 55χρονη Σάρα Φαζέκας και ο 60χρονος Ρόμπερτ Κλαρκ έκαναν ακόμη σεξ, ενώ δίπλα τους βρίσκονταν τουλάχιστον δύο μικρά παιδιά και αρκετοί ενήλικοι.

Οπως έγραψαν οι αστυνομικοί στην αναφορά για τη σύλληψη, σύμφωνα με το The Smoking Gun, η Φαζέκας και ο Κλαρκ «ήταν εντελώς γυμνοί και ο ένας πάνω στον άλλον», ενώ τα γεννητικά τους όργανα ήταν «πλήρως εκτεθειμένα». Μάλιστα, ενώ τους περνούσαν χειροπέδες, η Φαζέκας δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας «ήταν πάντα το όνειρό μου να κάνω σεξ σε δημόσια θέα», ενώ ο Κλαρκ δεν έδειχνε να το έχει μετανιώσει ούτε κατά διάνοια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This