Ανησυχητική εξέλιξη στις ΗΠΑ: Στα «σκουπίδια» τα εμβόλια Covid, προκειμένου να ενισχυθεί ο στρατός!

Must Read

Η είδηση που έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικά ανησυχητική και δείχνει ότι βρισκόμαστε σε τροχιά μεγάλης σύρραξης, ίσως και παγκοσμίου πολέμου.

Ο Στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών με επιστολή που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες, προσκαλεί τα μέλη της υπηρεσίας να επιστρέψουν στα στρατόπεδα από όπου είχαν εκδιωχθεί λόγω της άρνησης του εμβολίου για τον COVID-19.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται καθώς ο στρατός των ΗΠΑ αγωνίζεται να επιτύχει στοχευμένους αριθμούς στρατολόγησης, κίνηση που μπορεί να έχει μόνον μια εξήγηση: Την γενίκευση της σύρραξης στη Μέση Ανατολή…

Ο Στρατός εξέδωσε την πρόσφατη επιστολή προς “πρώην στρατιωτικούς” ενημερώνοντάς τους ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να επιστρέψουν στην υπηρεσία μετά την κατάργηση της υποχρεωτικότητας του εμβολίου. Ο Στρατός είχε θεσπίσει αναγκαστική αποστρατεία για μη εμβολιασμένους στρατιωτικούς στις αρχές του περασμένου έτους και παρότι ανακοίνωσε στις αρχές του 2023 ότι είχε ανακαλέσει την εντολή για τα τρέχοντα μέλη της υπηρεσίας και τους αιτούντες, ουδέποτε «συγχώρησε» όσους αρνήθηκαν να εμβολιαστούν…

Τώρα, αυτό άλλαξε…

Η επιστολή που ανέβηκε στο X αναφέρει: «Αγαπητέ πρώην υπηρεσιακέ, γράφουμε για να σας ενημερώσουμε για τις νέες οδηγίες του Στρατού σχετικά με τη διόρθωση των στρατιωτικών αρχείων για πρώην μέλη του Στρατού μετά την κατάργηση της απαίτησης εμβολιασμού για τον COVID-19»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This