Σαρώνει το Μπαγκλαντές ο φονικός κυκλώνας Μιντίλι!

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν

Must Read

Δραματικές στιγμές στο Μπαγκλαντές…

Ο κυκλώνας Μιντίλι παρέσυρε τουλάχιστον 7 ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους. Προκάλεσε δε τρομερές ζημιές σε καλλιέργειες που βρίσκονται σε παράκτιες περιοχές, όπου δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι έτρεξαν σε απανταχού καταφύγια για να προστατευτούν. Με τα επικίνδυνα και ακραία φαινόμενα να συνεχίζονται…

Φέρνοντας σφοδρές βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, ο κυκλώνας σάρωσε την χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας και άφησε πίσω του συντρίμμια. Τέσσερα μέλη μιας οικογένειας σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε το πλινθόκτιστο σπίτι τους σε κοινότητα που βρίσκεται 400 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από πτώσεις δέντρων στις περιφέρειες Τσάτογκραμ και Τανγκάιλ.

Πυλώνες ηλεκτροδότησης καταστράφηκαν, τα προβλήματα είναι τεράστια και εκφράζονται παράλληλα φόβοι για την τύχη περίπου 300 ψαράδων, οι οποίοι επέβαιναν σε 25 μηχανότρατες στα παράλια! Θεωρείται πιθανό πως οι αλιείς αναζήτησαν καταφύγιο στην περιοχή του μαγκρόβιου δάσους Σουντορμπόν, στον Κόλπο της Βεγγάλης.

Σημειωτέον, ένας άλλος κυκλώνας, ο Μπόλα υπήρξε ένας καταστροφικός τροπικός κυκλώνας που χτύπησε το ανατολικό Πακιστάν (σήμερα Μπαγκλαντές) και την Δυτική Βεγκάλη της Ινδίας στις 11 Νοεμβρίου 1970. Παραμένει δε ο πιο θανατηφόρος τροπικός κυκλώνας που καταγράφηκε ποτέ και μια από τις πιο θανατηφόρες φυσικές καταστροφές του κόσμου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This