Τραγωδία στη Γαλλία: Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε πολυκατοικία – Σε σοβαρή κατάσταση 6χρονο αγόρι

Οκτώ συνολικά άνθρωποι τραυματίστηκαν

Must Read

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής σε συνοικία του Παρισιού όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε φωτιά σε πολυκατοικία, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ να τραυματιστούν.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε μια πολυκατοικία στο Σταν, μια πόλη που βρίσκεται βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας του Παρισιού και έχει 39.000 κατοίκους. Εκτός από τους τρεις νεκρούς τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άνθρωποι, εκ των οποίων και ένα παιδί, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 2 τα ξημερώματα στο ισόγειο του τριώροφου κτιρίου, που βρίσκεται κοντά στο δημαρχείο της πόλης Σταν, περίπου 15 χιλιόμετρα βόρεια του Παρισιού.

Στο σημείο έσπευσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης στο Γαλλικό Πρακτορείο τα τρία θύματα που άφησε πίσω της η πυρκαγιά ήταν γυναίκες. Συγκεκριμένα μια 65χρονη ένοικος, που ζούσε στον τρίτο όροφο, η αδερφή της και μια οικογενειακή φίλη.

Ο δήμαρχος της πόλης έκανε λόγο για «φοβερή τραγωδία» επισημαίνοντας ότι από τους οκτώ τραυματίες, οι τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ανάμεσά τους και ένα 6χρονο αγόρι.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This