«Άκυρο» από τη Μόσχα σε συνάντηση Μπλίνκεν-Λαβρόφ στον ΟΑΣΕ

Η Μόσχα θα συμμετάσχει στη διάσκεψη αν η Βουλγαρία ανοίξει τον εναέριο της χώρο για τη ρωσική αντιπροσωπεία

Must Read

Δεν θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στη διάσκεψη του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) αυτή την εβδομάδα, μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο σημερινές δηλώσεις του Ρώσου υφυπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ.

Απαντώντας σε ερώτημα κατά την διάρκεια του φόρουμ εξωτερικής πολιτικής Αναγνώσεις Πιμακόφ, ο Ριαμπκόφ φέρεται να δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον δεν ζήτησε μια συνάντηση «και δεν θα ζητήσει μια. Και δεν θα υπάρξει εκεί συνάντηση».

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι θα συμμετάσχει στην διάσκεψη του ΟΑΣΕ στην «Βόρεια Μακεδονία» εάν η Βουλγαρία ανοίξει τον εναέριο της χώρο για τη ρωσική αντιπροσωπεία και ότι ορισμένες δυτικές χώρες ζήτησαν να συναντηθούν μαζί του. Ο Λαβρόφ δεν είπε ποιες χώρες ζήτησαν συναντήσεις μαζί του.

Ο Λαβρόφ δήλωσε ότι η «Βόρεια Μακεδονία» τον προσκάλεσε να συμμετάσχει στην διάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), η οποία περιλαμβάνει τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα πραγματοποιηθεί στα Σκόπια από τις 30 Νοέμβριου έως την 1η Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This