«Κακόβουλη χαζομάρα ρωσόφοβων»: Έξαλλη η Ζαχάροβα με τη Βουλγαρία

Της απαγόρευσαν να περάσει από τον... εναέριο χώρο!

Must Read

Σε νέα κρίση οι σχέσεις της Ρωσίας με την Βουλγαρία, μετά και την απόφαση της Σόφιας να απαγορεύσει στην εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μαρία Ζαχάροβα, να περάσει μέσα από τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας!

Και ενώ αποφάσισαν την απαγόρευση για τη Ζαχάροβα, την ίδια ώρα επέτρεπαν την διέλευση του αεροσκάφους του Σεργκέι Λαβρόφ με μοναδική προϋπόθεση σε αυτό να μην… επιβαίνει η ίδια!

Αυτή την άκρως περίεργη απόφαση στηλίτευσε η Μαρία Ζαχάροβα, κάνοντας λόγο για «κακόβουλη χαζομάρα των ρωσόφοβων» που έχει οδηγήσει σε τέτοιο σημείο που για πρώτη φορά στα χρονικά απαγορεύεται η διέλευση ατόμου από κρατικό εναέριο χώρο, χωρίς να απαγορευτεί η διέλευση του αεροπλάνου το οποίο μεταφέρει το συγκεκριμένο άτομο.

Συνέχισε αστειευόμενη για την τοποθέτηση των βουλγαρικών αρχών, αναφέροντας πως δεν πήραν απόφαση ως προς το αν επιτρέπεται να πετάξει πάνω από την Βουλγαρία δίχως την χρήση αεροπλάνου ή αν χρησιμοποιήσει το διάστημα για τον ίδιο σκοπό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This