Ο Ταγίπ Ερντογάν τολμά και μιλά για εγκλήματα πολέμου!

Ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή διαπράττει ανεμπόδιστος εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας συγχρόνως σε πέντε χώρες!

Must Read

Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, ο Ταγίπ Ερντογάν δεν χάνει την ευκαιρία να καταφερθεί εναντίον του Ισραήλ, εκμεταλλευόμενος τη γενικότερη δυσαρέσκεια που υπάρχει διεθνώς για τα όσα συμβαίνουν σε βάρος των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας.

Αυτό έκανε και σήμερα, αυτή τη φορά από το βήμα της Συνόδου Κορυφής COP28 για την Παγκόσμια Δράση για το κλίμα, η οποία και διεξάγεται στο Ντουμπάι, όπου και υποστήριξε πως η σημερινή κατάσταση στη Γάζα συνιστά έγκλημα πολέμου και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας εκ μέρους του Ισραήλ.

Ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε για ακόμη μία φορά να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι και να λογοδοτήσουν βάσει του Διεθνούς Δικαίου, αναφέροντας πως «οι επιθέσεις του Ισραήλ που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 16.000 αθώους Παλαιστίνιους πολίτες, η πλειοψηφία των οποίων είναι παιδιά και γυναίκες, δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να δικαιολογηθούν».

Επανέλαβε δε τη θέση της Τουρκίας ότι «τα πρόσφατα γεγονότα έφεραν για άλλη μια φορά στο φως την κρισιμότητα της ίδρυσης ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με βάση τα σύνορα του 1967, με την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά του» και πρόσθεσε πως η χώρα του είναι έτοιμη να αναλάβει «οποιαδήποτε και όλες τις ευθύνες» που θα προκύψουν σε αυτή τη διαδικασία.

Ο Ερντογάν ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με το σύνθημα «ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε», εννοώντας τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία).

Κι όλα αυτά από τον άνθρωπο που όχι μόνο αδιαφορεί για το γεγονός ότι την ώρα που ολόκληρος ο (δυτικός) κόσμος χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση την Χαμάς, ο ίδιος την αποκαλεί «πολιτικό κόμμα» που επιδιώκει «να απελευθερώσει» τους Παλαιστίνιους, αλλά και που αυτή τη στιγμή διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας συγχρόνως σε πέντε χώρες: Κύπρο, Συρία, Ιράκ, Λιβύη και Αρτσάχ (Ναγκόρνο-Καραμπάχ)!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This