Άγριος ξυλοδαρμός 3χρονου από τον 12χρονο που υποτίθεται ότι τον πρόσεχε

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο μικρούλης

Must Read

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα 3χρονο αγοράκι από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από έναν 12χρονο, ο οποίος μάλιστα υποτίθεται πως τον πρόσεχε.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο 12χρονος δράστης είναι ο θετός γιος του πρώην συζύγου της μητέρας του 3χρονου.

Ο 12χρονος δικαιολόγησε την ασύλληπτη πράξη του λέγοντας πως ο μικρός ήταν… ενοχλητικός! Και αποφάσισε να τον χτυπήσει με τη ζώνη, μετά κοπάνησε το κεφάλι του στην κούνια και πέταξε τον 3χρονο στον τοίχο.

Ο μικρούλης βρίσκεται σε καταστολή στο νοσοκομείο Riley Children’s Hospital της Ινδιανάπολη, ενώ έχει παρουσιάσει πολλαπλές επιληπτικές κρίσεις λόγω του άγριου ξυλοδαρμού του.

Μετά την επίθεση έγινε γνωστό ότι ο 12χρονος είχε προβλήματα διαχείρισης θυμού και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά επίθεση, σοβαρή σωματική βλάβη σε άτομο κάτω των 14 ετών και κατοχή ατομικών όπλων.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This